Categories: Stiri

Accident sau crima cu premeditare la clubul Colectiv? Scenariul halucinant al unui film american este identic cu tragedia de la Colectiv!

In jurul tragediei de la clubul Colectiv au aparut mai multe teorii ale conspiratiei, multe dintre ele fiind legate in special de preocuparile oculte ale celor care frecventau clubul, dar nu lipsesc insa nici banuielile ca incidentul are si o incarcatura negativa motivata politic, cu scopul de a crea instabilitate in Romania pentru cine stie ce interese oculte.

Banuielile multora dintre cei care sustin aceste teorii ale conspiratiei sunt legate cu predilectie de viteza cu care s-a extins incendiul si cu „organizarea” clubului din seara respectiva.

Urmariti secventele video de mai jos incepand de la minutul 1:10! Ele fac parte din epidsodul 10 (Seria 1) a serialului Constantine, intitulat „Quid Pro Quo”. Scenariul acestui episod din serialul Constantine, seamana halucinant de mult cu ceea ce s-a intamplat in Romania in Clubul Colectiv!

Accident sau crima cu premeditare la clubul Colectiv? Scenariul halucinant al unui film american este identic cu tragedia de la Colectiv!

Episodul 10 din serialul Constantine, aparut inainte de tragicul incident de la Colectiv, contine o desfasurare a actiunii dupa un scenariu identic pana la amanunte detaliate cu ceea ce s-a petrecut in clubul cu pricina. Curiosi? Cautati-l si urmariti-l!

Accident sau crima cu premeditare la clubul Colectiv? Scenariul halucinant al unui film american este identic cu tragedia de la Colectiv!, foto: captura din filmul Constantine, S01 E10

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

View Comments

  • Opinie bazata pe siruri de coincidente si evenimente: DA, a fost un act criminal cu premeditare si foarte bine planificat, autor necunoscut, inca. 1) Numele clubului ales #colectiv , sugereaza: #societatecivila #populatie #miscaridestrada #strada #unitisalvam #opiniepublica #adunare etc. . 2) Accesul - evacuarea dificitara, restrictionata, prag pentru a te impiedica 3) Intrarea libera pentru a asigura o participare masiva 4) Opinia publica usor de manipulat lasand pe multi sa creada ca muzica rock in sine si textele cheama energii negative ...mai cu seama cu ocazia zilei mortilor astfel 5) Numele grupului "La revedere gravitatii" 6) Textul din cantecul interpretat invocand "moarte", "foc" ...de ziua mortilor, 7) Strada a raspuns imediat 8) Guvernul demisioneaza in masa. Intrebare pe baza unui exemplu complex: Avand in vedere sistemul birocratic de la Casa de Asigurari de Sanatate care, in situatii grave esti trimis sa aduci la spital adeverinta (acum e putin mai simplu fiin on line dar .. sunt cazuri asa cum am fost eu pus in situatie doar cu cateva zile inainte de tragedia de la clubul Colectiv) ba chiar de la Finate, de la ANAF sa faci dovada contributie, medic de familie ect.. timp in care sangeram. Pe scurt, acest du-te vino alaturi de conditiile si dotarile din spitale, procedurile sarace si lipsa de personal conduc la mii de pacienti decedati care ar putea fi salvati daca aceste asteptari, ambulante care nu sosesc la timp si tegiversarile birocratice ar fi date la o parte, iar ingijirile medicale ar fi prompte si corespunzatoare inclusiv celor mai varstnici. Cati pacienti nu-si primesc medicamentele necesare pentru lipsa banilor? Cate accidente de munca au loc in #Romania ? Cati oameni mor cu zile in Romania intr-un an si strada nu aplica metoda #unitisalvam ? Deci avem mii sau zeci de mii de decese pe an si nu ne mobilizam sa dam #josguvernul dar o facem cu ocazi, in preajma zilei mortilor ( 1 Noiembrie). Mi-am exprimat punctul de vedere, opinie personala fara a aduce acuzatii unui anume grup de persoane sau entitati. Ramane ca autoritatile sa nu se poticneasca si sa se multumeasca cu un raport de specialitate chiar daca sa facut atent, timp de trei luni rezultand in ... 500 de pagini ?

  • Opinie personala bazata pe siruri de coincidente si evenimente: DA, a fost un act criminal cu premeditare si foarte bine planificat, autor necunoscut, inca.

    1) Numele clubului ales #colectiv , sugereaza: #societatecivila #populatie #miscaridestrada #strada #unitisalvam #opiniepublica #adunare etc. .

    2) Accesul - evacuarea deficitara, restrictionata, prag pentru a te impiedica

    3) Intrarea libera pentru a asigura o participare masiva

    4) Opinia publica usor de manipulat lasand pe multi sa creada ca muzica rock in sine si textele cheama energii negative ...mai cu seama cu ocazia zilei mortilor astfel

    5) Numele grupului "La revedere gravitatii"

    6) Textul din cantecul interpretat invocand "moarte", "foc" ...de ziua mortilor,

    7) Strada a raspuns imediat asa cum era de asteptat, mai cu seama ca victimile sunt TINERI !

    8) Guvernul demisioneaza in masa.

    9) Textele SMS pe telefoane, avertizarile de a NU merge in Club, declaratiile colonelului , mult mediatizate
    ....
    Am o intrebare pe baza unui exemplu complex:

    Avand in vedere sistemul birocratic de la Casa de Asigurari de Sanatate care, in situatii grave esti trimis sa aduci la spital adeverinta (acum e putin mai simplu fiind on line dar .. sunt cazuri asa cum am fost eu pus in situatie doar cu cateva zile inainte de tragedia de la clubul Colectiv) ba chiar de la Finate, de la ANAF sa faci dovada contributie, medic de familie etc.. timp in care sangeram masiv.

    Pe scurt, acest du-te vino alaturi de conditiile si dotarile din spitale, procedurile sarace si lipsa de personal
    conduc la mii de pacienti decedati care ar putea fi salvati daca aceste asteptari, ambulante care nu sosesc la timp, si tegiversarile birocratice ar fi date la o parte, iar ingrijirile medicale ar fi prompte si corespunzatoare inclusiv celor mai varstnici. Cati pacienti nu-si primesc medicamentele necesare datorita lipsei banilor? Cate accidente de munca au loc in #Romania , coruptia si lipsa de responsabilitate fiind cauza? Cati oameni mor cu zile in Romania intr-un an si strada nu aplica metoda #unitisalvam ?

    Deci avem mii sau zeci de mii de decese pe an datorita unui sistem "bolnav de coruptie, ignoranta si lipsa
    de respect pentru cetatean" si nu ne mobilizam sa dam #josguvernul dar o facem cu cand sunt multi decedati deodata, in preajma zilei mortilor ( 1 Noiembrie).

    Familiile victimelor sigur vor sa cunoasca adevarul. Un suflet indurerat cauta, atat in cazul Colectiv dar si in cazurile sus amintite. Degeaba oferim condoleante, regrete si spunem "Dumnezeu sa-i odihneasca" pentru ca victimile nu vor avea liniste pana ce cei responsabili cu adevarat nu vor fi identificati si pedepsiti.

    Mi-am exprimat punctul de vedere, opinie personala fara a aduce acuzatii unui anume grup de persoane sau entitati. Ramane ca autoritatile sa nu se poticneasca si sa se multumeasca cu un raport de specialitate chiar daca sa facut atent, timp de trei luni rezultand in ... 500 de pagini ?

    Multumesc celor care au dat atentie prezentului comentariu.

    Tag Alexandru Cristian Surcel, George Epurescu, Iuliana Giurgiu-Epurescu , Apostol Doru, Vocea Poporului , Avocatul poporului Victor Ciorbea .

Recent Posts

Seară a memoriei anticomuniste. La București, va fi evocat jurnalistul MIHAI CREANGĂ

Joi 9 mai 2024, ora 17, la Academia Civică – București, Strada Jean Louis Calderon…

22 de minute ago

Școala Brâncovenească te invită luni, 3 Iunie, Casa de Cultură la conferința “Riscuri pentru sănătatea mintală la nouă generație”

“Aceasta este drama cea mare a copilului sau a tânărului culturii mediatice: discrepanţa uriaşă dintre…

11 ore ago

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

6 zile ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

6 zile ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

o săptămână ago