libris.ro

Las-o ba ca merge asa! Dacian Ciolos, urmarit penal dupa ce a fost acuzat de abuz in serviciu

Las-o ba ca merge asa! Dacian Ciolos, urmarit penal dupa ce a fost acuzat de abuz in serviciu

Nu a trecut inca multa vreme de la momentele cand zeci de mii de romani au iesit in strada sa protesteze impotriva coruptiei generalizate din politica romaneasca si din majoritatea institutiilor statului, avertizand clasa politica de faptul ca s-au saturat de mizeria umana si institutionala care a infestat in ultimii ani Romania. Majoritatea romanilor s-au saturat de tara lui „las-o ba ca merge asa!” si isi doresc cu adevarat o schimbare, o revolutie adevarata.

Las-o ba ca merge asa! Dacian Ciolos, urmarit penal dupa ce a fost acuzat de abuz in serviciu

Dacian Ciolos, noul premier desemnat, are deschis un dosar penal, in care s-a dispus inceperea urmaririi penale, fiind acuzat de abuz in serviciu. DNA (Directia Nationala Anticoruptie) a introdus Ministerul Agriculturii ca parte civila, aducandu-i fostului ministru al agriculturii o plangere penala.

Chiar pana si presedintele Romaniei a spus ca este timpul pentru politicieni noi, care nu au fost implicati in afaceri dubioase sau nu sunt urmariti penal:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„E nevoie de o schimbare complexa. Toti asteapta sa vina politicieni noi, care nu au fost urmariti penal, care nu au facut afaceri dubioase. Aceste lucruri au fost bine intelese si de liderii politici.”, a declarat Klaus Iohannis

Insa Klaus Iohannis una spune si alta face, dovedindu-ne iar si iar caracterul sau duplicitar si o ipocrizie fara limite. Cand e vorba de penali, presedintele si formatiunile politice care il sustin se pare ca vad doar in curtea dusmanilor politici, ignorand complet propria cocina. Daca Victor Ponta este penal si romanii i-au cerut din aceasta cauza demisia, spunand ca nu isi mai doresc lideri politici cu dosare penale, atunci cum naiba penalul propus de presedintele Romaniei poate fi „mai bun” decat predecesorul sau?

Tinand cont de numarul de consilieri si alti trepadusi despre care ar trebuie sa-l „consilieze”, nu este posibil ca actualul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, sa nu fi stiut ca a desemnat un premier care este urmarit penal! Atunci ce a fost cu acel circ ieftin, cu acea mascarada penibila prin care presedintele a simulat consultari fictive cu „strada” si cu partidele politice, sau cu declaratia prin care ne anunta ca nu mai vrea politicieni cu dosare penale? 

Clasa politica romaneasca ramane la fel de mizerabila si de previzibila ca intotdeauna! Las-o ba ca merge asa? Dar oare pana cand?…

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info