RSS
«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Traian Basescu, apel impotriva cotelor obligatorii de imigranti

Print Friendly, PDF & Email

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, face un apel de urgenta impotriva cotelor obligatorii de refugiati pentru tarile europene. Intr-un mesaj postat recent pe Facebook, Traian Basescu se adreseaza statului roman cu rugamintea de a nu accepta cotele obligatorii de imigranti impuse de catre “politrucii europeni”. La scurt timp, fostul presedinte a revenit cu inca un mesaj prin care indemna la o mobilizare prin care europenii sa fie “uniti fara rezerve impotriva islamismului terorist”.

Traian Basescu, apel impotriva cotelor obligatorii de imigranti

“Draga Stat Roman,
Te rog din suflet, oricit te-ar presa politrucii europeni, a caror demagogie o cunosc bine, nu accepta cote de refugiati musulmani.
Cota zero este solutia corecta.
Trebuie sa fim solidari cu statele UE la masuri inteligente, dar nu putem accepta solutii nerealiste.
Daca vrem o solutie realista, inchiderea frontierelor UE si expulzarea migrantilor este solutia corecta.
Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei ucisi la Paris. Va rog nu ma considerati un antieuropean, ci doar un roman care intelege bine si ce spune si ce se intampla.”, a postat Traian Basescu pe contul sau de Facebook

“In Europa avem o singura solutie: uniți fara rezerve impotriva islamismului terorist.
Repatrierea imediata a celor care au invadat Europa in acest an, consolidarea si inchiderea frontierelor UE pentru migranții musulmani printre care se strecoara grupari teroriste sunt o necesitate imediata.
Sa scoatem in strada forte antiteroriste dupa ce zeci de cetațeni europeni sunt uciși cu cinism in inima UE nu este o dovada ca ne putem apara cetațenii impotriva flagelului terorist.
OAMENI BUNI, ințelegeți ca razboiul terorist s-a mutat pe teritoriul Uniunii Europene.”, a mai adaugat Traian Basescu

Traian Basescu, apel impotriva cotelor obligatorii de imigranti

Traian Basescu, apel impotriva cotelor obligatorii de imigranti

Foto: presidency.ro

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline