libris.ro

Manipulare marca Adevarul: crede si nu cerceta! Libertatea constiintei calcata in picioare de neobolsevicii din presa pro-globalista

Manipulare marca Adevarul: crede si nu cerceta! Libertatea constiintei calcata in picioare de neobolsevicii din presa pro-globalista

„Daca cumva nu esti de acord cu politica sa, daca ai vrea sa faci ceva ce el nu permite, ca de pilda sa creezi un sindicat liber in Romania, sa vorbesti liber, sa te rogi lui Dumnezeu liber si asa mai departe, trebuie sa ti se gaseasca neaparat nod in papura. Esti facut imediat agent sovietic, legionar, agent sionist sau pur si simplu nebun. Citeodata chiar toate laolalta.” – Noël Bernard, jurnalist Europa Libera.

Propaganda pro-globalista transforma incet dar sigur marxismul cultural intr-o adevarata religie. Crede si nu cerceta! Iar cei de la Adevarul.ro sunt varful de lance al acestei propagande. Probabil de asta tot ei se regasesc si in primul rand al celor din Romania care arunca aproape zilnic cu pietre in religia crestina. Doresc sa-si consolideze propria lor religie: marxismul „cultural”.

Manipulare marca Adevarul: crede si nu cerceta! Libertatea constiintei calcata in picioare de neobolsevicii din presa pro-globalista

Impotriva deputatului PSD Sorin Iacoban s-a pornit o adevarata campanie de defaimare, campanie initiata de catre ziarul Adevarul (local de Iasi), urmata apoi si de multe dintre site-urile si blogurile afiliate acestui ziar. Totul a pornit de la o distribuire pe care deputatul Sorin Iacoban a facut-o pe contul sau de Facebook a unui articol care ridica anumite intrebari asupra posibilelor duble cetatenii ale presedintelui Romaniei, ale primului ministru si ale sefilor DNA si SRI: Klaus Iohannis, cetatean german! Dacian Ciolos, cetatean francez! Codruta Kovesi, cetatean american? Incotro, Romania?, deputatul fiind acuzat de distribuirea unui „mesaj xenofob asumat” .

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Tot din articolul celor de la Adevarul mai aflam ca asupra deputatului s-au facut presiuni pentru a sterge acea postare.

Constitutia Romaniei:

Art. 29 – Libertatea constiintei

(1) Libertatea gandirii si a opiniilor, precum si libertatea credintelor religioase nu pot fi ingradite sub nici o forma. Nimeni nu poate fi constrans sa adopte o opinie ori sa adere la o credinta religioasa, contrare convingerilor sale.

Crin Antonescu, fostul presedinte al Partidului National Liberal, facea in 2014 o declaratie surprinzatoare in timpul emisiunii televizate „Dupa 20 de ani” de la Pro TV:

„(…)cata vreme si Traian Basescu vorbeste despre faptul ca, in conditiile in care nu intram in Schengen din cauza ca nu vrea Germania, prezenta unui om, nu doar etnic german, ci si cu cetatenie germana, cum este Klaus Iohannis, ar fi o sansa la Consiliul JAI pentru intrarea in Schengen,(…)”

Problema dublelor cetatenii ale lui Klaus Iohannis, Dacian Ciolos, Codruta Kovesi si Florian Coldea au fost ridicate in trecut si de catre anumiti politicieni (Crin Antonescu in cazul lui Klaus Iohannis), ambasada Frantei (in cazul lui Dacian Ciolos) si presa romaneasca ( activenews.ro, in cazul Codrutei Kovesi si Florian Coldea).

Crede si nu cerceta! In Romania, potrivit propagandei care promoveaza marxismul „cultural”, nu mai ai voie sa pui intrebari, nu mai ai libertatea constiintei!

Intrebare: atunci cand detii mai multe cetatenii si depui mai multe juraminte de credinta, oare care este prioritatea respectarii lor? Dar daca apare un conflict de interese intre cele doua tari ale caror cetatenii le detii, oare care juramant va fi respectat si care NU?

Constitutia Romaniei

Art. 54 – Fidelitatea fata de tara

(1) Fidelitatea fata de tara este sacra.

(2) Cetatenii carora le sunt incredintate functii publice, precum si militarii, raspund de indeplinirea cu credinta a obligatiilor ce le revin si, in acest scop, vor depune juramantul cerut de lege.

Norma de reprezentare pentru alegerea Camerei Deputatilor este de un deputat la 70.000 de locuitori. In concluzie, propaganda neobolsevica a celor de la Adevarul nu a pus pumnul in gura doar deputatului Sorin Iacoban ci si celor 70.000 de romani pe care acesta ii reprezinta in Parlamentul Romaniei.

In Romania zilelor noastre se fac liste negre cu site-uri indezirabile, se propun texte, idei si opinii pentru cenzura, intocmai ca pe vremea in care bolsevicii erau la apogeul puterii lor in acest colt al Europei.

”Daca a existat vreodata un om caruia i s-ar potrivi stereotipul de iudeo – plutocratic bolșevic mondial sionist conspirator , acesta sunt eu …”, a declarat George Soros pentru Sydney Morning Herald in timpul unui interviu publicat la 15 noiembrie 1997

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info