libris.ro

Ciolos n-a venit sa construiasca ci sa distruga!

Ciolos n-a venit sa construiasca ci sa distruga!

Este o naivitate sa crezi ca Dacian Ciolos a venit pentru a construi. NU! El a fost impus din exterior impotriva vointei romanilor pentru a distruge. Ce poate construi un guvern care inca nu s-a asezat bine in chiloti si deja isi remaniaza pe banda rulanta unii „ministri”? Cineva acolo sus, la varful conducerii „Uniunii”, nu ne iubeste deloc pe noi romanii, si nu vrea nici in ruptul capului sa vedem si noi luminita de la capatul tunelului. Cum se intrezareste cea mai mica licarire de lumina din partea Romaniei, fac pe naiba in patru sa ne traga inapoi sacul pe cap!

Ciolos n-a venit sa construiasca ci sa distruga!

Se doreste in continuare ca Romania sa ramana o colonie inapoiata, o furnizoare de forta de munca ieftina, de materie cenusie, de resurse naturale, o piata de desfacere pentru gunoaiele care se nu vand in lumea civilizata. Orice incercare a Romaniei de a se ridica si a se dezvolta din punct de vedere economic, industrial, agricol, etc, a fost mereu sanctionata de catre tarile vestice care se erijeaza in conducatorii Europei prin diverse masuri care se apropie de practicile mafiote.

Romania se gaseste acum intr-o situatie la care poate putini dintre romani ar fi sperat la sfarsitul anului 2009. Nu conteaza neaparat cui se datoreaza acest merit din punct de vedere economic; se putea la fel de bine ca aceasta stabilitate sa fie asigurata si de PNL, UNPR sau chiar de ce nu, pana si de catre UDMR.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Sa presupunem ca ar fi posibil sa aduni in regim de urgenta cei mai buni specialisti in domeniu pentru fiecare minister in parte si sa formezi cel mai bun guvern pe care l-a vazut vreodata Romania. Ce poti face in intervalul atat de scurt de doar un an de zile?

Gasca lui Ciolos /Soros este alcatuita cu un singur scop: pentru a readuce Romania la un nivel cat mai prost al economiei, sau macar sa o mentina la acelasi nivel, sa nu-i dea voie sa progreseze. Masurile de austeritate aplicate in Romania s-au dovedit nu doar o prostie, ci o sursa suplimentara de finantare pentru mafia politica si pentru camarila din jurul ei.

Ne putem astepta la noi acorduri foarte paguboase cu FMI-ul, poate chiar noi imprumuturi, masuri de austeritate, suferinta, disperare, dupa modelul crizei din 2008 sau dupa modelul recent al Greciei… Ne putem astepta la orice nenorociri, numai la ceva bun NU…

Tocmai am asistat la un act de tradare nationala desfasurat la vedere, in fata camerelor de filmat!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info