George Mioc: „PLUS-ul domnului Cioloș este o structură pur stalinistă, construită spre gloria marelui ei conducător”

” Spre deosebire de idealiștii marxiști din secolul XIX, PLUS-ul domnului Cioloș este o structură pur stalinistă, construită spre gloria marelui ei conducător. „, scrie George Mioc pe facebook

Domnul George Mioc a avertizat cu privire la semnele totalitarismului care începeau să le iasă prin pori USR-iștilor, încă de prin anul 2017, subliniind foarte clar într-o postare de pe o rețea de socializare faptul că USR este „un partid marxist-stalinist!”.

USR un partid marxist-stalinist!
Mă bucur că USR și-a clarificat ideologic poziția politică și s-a poziționat drept o formațiune de stânga, cu tendințe marxist-staliniste, intolerant cu toți cei care susțin modificarea Constituției pentru definirea familiei tradiționale.

Este bine că apele se limpezesc. Toleranța față de alte curente ideologice sau opinii n-a fost niciodată un atribut al stângii, iar dacă ați uitat de Stalin uitați-vă ce se întâmplă în Venezuela. 
Eu susțin referendumul și cred că este dreptul democratic și constituțional a trei milioane de români de a cere o consultare populară pe această temă.

Nu uit însă că, anul trecut, în campania electorală, PNL și PSD au promis că referendumul pentru familie va fi organizat în aprilie. Acum, liderii liberali și social-democrați caută tot felul de pretexte pentru a îngropa această consultare populară. 
Adevărul este că marea problemă a acestor partide – PNL, PSD, USR – este că se tem de popor. Nu vor să-l asculte, se tem de ceea ce ar putea afla…Eu cred că poporul îi va obliga să asculte. „, scria George Mioc într-o postare pe facebook în august 2017

Foto: facebook.com
George Mioc: "PLUS-ul domnului Cioloș este o structură pur stalinistă, construită spre gloria marelui ei conducător"
George Mioc: „PLUS-ul domnului Cioloș este o structură pur stalinistă, construită spre gloria marelui ei conducător”

După alianța USR cu PLUS, George Mioc le face o caracterizare asemănătoare și noilor aliați ai USR:

„Spre deosebire de idealiștii marxiști din secolul XIX, PLUS-ul domnului Cioloș este o structură pur stalinistă, construită spre gloria marelui ei conducător. (…)
Dacă vă uitați atent peste mesajele conducerii PLUS veți vedea care sunt țintele pe care le vânează: politicienii de dreapta, din opoziție, Biserica și valorile creștine, precum și presa de opoziție „, a scris George Mioc pe facebook

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns