RSS

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Vom merge de 1 Decembrie si de Sfantul Nicolae in Harghita si Covasna cu Tricolorul Românesc si cu daruri pentru copiii fratilor nostri

Print Friendly, PDF & Email

Cand am deschis pachetul destinat copiilor români din Harghita si Covasna, mi-a zambit Tricolorul printre bomboane, napolitane, biscuiti si alte bunatati minunate. Doamna Michaela, prietena noastra, ne-a coplesit din nou. I-am telefonat sa-i multumesc si sa-i aud vocea care mi-a dat odata, cand mi-a fost greu, puterea de a merge mai departe. S-a bucurat cand m-a auzit si a avut o gramada de cuvinte frumoase la adresa actiunilor noastre. Nu noi meritam aceste cuvinte, i-am raspuns. Dumnezeu, in marea Lui bunatate ne ajuta prin oamenii poporului român.

Vom merge de 1 Decembrie si de Sfantul Nicolae in Harghita si Covasna cu Tricolorul Românesc si cu daruri pentru copiii fratilor nostri

La fiecare actiune sunt aripi de inger care ne ridica in momentele cele grele. Nu noi biruim, ci fratii nostri, surorile noastre, care au certitudinea ca nu este totul pierdut. Cei care stiu ca un tricolor primit de un român din Harghita conteaza, cei care stiu ca un cadou primit de un copil român din Covasna, insotit de steagul national, conteaza. Cei care stiu puterea gesturilor “mici”, unite intr-un simbol, este mare.

Acesta este de fapt mesajul: românii din toata Tara si din diaspora sunt alaturi de fratii lor din Harghita si Covasna. Aceasta este puterea pe care trebuie sa le-o dam lor pentru a putea lupta in continuare pentru pastrarea identitatii românesti, pentru ca Inima Tarii sa nu moara. Pentru a nu mai exista români care vorbesc in casele lor in limba maghiara. Va multumim din adancul inimii, doamna Michaela, pentru incredere si pentru bunatatea sufletului, Hristos sa va dea putere si fericire.

Vom merge de 1 Decembrie si de Sfantul Nicolae in Harghita si Covasna cu Tricolorul Românesc si cu daruri pentru copiii fratilor nostri. Impaturiti cu mainile voastre un steag sau un cadou pentru un copil, cu voia voastra vom fi mesagerii gesturilor voastre, ne vom indeplini misiunea pana la capat.

Suntem Români pentru Români.

Steagurile si cadourile pentru copii se centralizează în Brasov la adresa mea (Tîrnoveanu Mihai, Brașov, str. Liviu Cornel Babeş, nr.15, bl. 20, sc. C, ap.1, Cod Postal 500423, tel. 0722566606).

Avem deschise si doua conturi la BRD, in special pentru românii din diaspora. Cont lei: RO43BRDE080SV33092560800. Cont euro: RO35BRDE080SV33092720800 (cod SWIFT: BRDEROBU). Ambele conturi sunt deschise pe numele TÎRNOVEANU ADRIANA.

Banii trimisi vor fi folositi pentru achizitionarea steagurilor, precum si a pachetelor pentru copiii de români ce vor primi cadouri de Sfantul Nicolae.

Doamne ajută, frati români!

Autor/Foto: Mihai Tirnoveanu

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline