RSS

Revoluție sau lovitură de stat? …

La trei decenii după…

Comunicat de presă: Fenomenele a…

Ca în fiecare an Ser…

Laurian Stănchescu: "Scrisoare p…

Scrisoare publică ad…

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Vom tine Steagul ridicat spre Cer pentru cei mangaiati de pamant si iarba

Print Friendly, PDF & Email

Vom tine Steagul ridicat spre Cer pentru cei mangaiati de pamant si iarba, pentru martirii si eroii acestui Tărâm de Carpati si Rauri de Biruinta. Vom tine Steagul pentru cei ce vor urma. Nu vom uita nicio picatura de sange ce a curs. Nu vom uita nicio lupta, nicio lacrima, niciun legamant facut pe Pamantul de oase; si ochii lor vor fi in ai nostri, cu toate visele lor trimise-n zari si in luceferi.

Suntem si vom fi acolo, in aceleasi transee, pe aceleasi redute. Si nu, nu avem puterea nici macar a unei picaturi din sangele lor, nevrednici suntem si pacatosi, iarta-ne Doamne neputinta noastra, dar lupta…lupta o vom duce, dupa puterile si priceperea noastra.

Vom tine Steagul ridicat spre Cer pentru cei mangaiati de pamant si iarba

Nu suntem sub vremi, nu suntem nici deasupra lor, suntem in aceasta vreme, dar cu inima spre Neam si Hristos. Fiecare Drapel National, fiecare carte de Mihai Eminescu, fiecare carte de rugaciune ortodoxa daruita de un român unui altui român, copiilor nostri mai ales, sunt pasi pe acest Drum.

Sunt gesturi si simboluri importante, sunt firele care ne leaga, sunt cele mai pretioase cadouri pe care ni le putem face unuia altuia, pentru a nu uita ca suntem o Familie, una româneasca.

Doamne ajuta!

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline