RSS
«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Tatal unei fetite agresate sexual de “refugiati” ii scrie Angelei Merkel: „Sunt dezamagit, furios si neputincios si asta in Germania mea!”

Print Friendly, PDF & Email

Tatal unei fetite agresate sexual in Germania ii scrie o scrisoare deschisa Angelei Merkel in care se arata dezamagit de politica dusa la nivel european in ceea priveste imigratia si trage un semnal de alarma cu privire la siguranta copiilor fata de aceste abuzuri:

“Draga Doamna Merkel
Copiii nostri mai sunt in siguranta in Germania? In tot acest du-te-vino pe tema crizei refugiatilor, unde mai este respectul pentru poporul nostru?

Doamna Merkel e prea mult!
Astazi, la ora 17, fetita mea de 11 ani si micuta ei prietena de aceeasi varsta au fost hartuite sexual in piscina din Celle de un grup de refugiati cu varste intre 16 si 22 de ani.
Trei barbati le-au abordat, le-au incercuit si alti doi barbati le-au pipait. Fetitele plangeau.
Nimeni nu a sarit in ajutorul lor!

In final, fetitele au reusit sa se elibereze si s-au indreptat catre salvatori, care au contactat politia….
Politia a declarat ca nu este decat varful aisbergului, ca pentru ei sunt imagini zilnice –care nu sunt aduse la cunostinta publicului – pentru ca nu pot fi facute publice.
Doamna Merkel, va puteti imagina, in ce stare sunt ca tata? Sunt dezamagit, sunt furios si neputincios si asta in Germania mea, in timp ce sunt german!”

apud solidaritateeuropeana.wordpress.com

Note: blazingcatfur.ca

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline