libris.ro

ANAF-ul a pierdut un proces in valoare de 15 milioane de euro cu Farmec

ANAF-ul a pierdut un proces in valoare de 15 milioane de euro cu Farmec

ANAF-ul se dovedeste din ce in ce mai mult o institutie cu un profund caracter antiromanesc, plina de oameni incompetenti si de rea credinta. Daca mai exista printr-o minune vreo firma sau companie in Romania cu capital romanesc, si care sa mearga bine, atat pe piata interna cat si la export, atunci trebuie musai sa apara cineva care sa ii puna piedica.

ANAF-ul tocmai a pierdut un proces in valoare de 15 milioane de euro cu Farmec. Bravo Farmec!

Cei de la Farmec au castigat pana la urma procesul pe care il aveau cu Agentia Nationala pentru Administrare Fiscala, un proces in care sanctiunile indreptate impotriva companiei Farmec se ridicau la aproximativ 15 milioane de euro!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


ANAF-ul a pierdut un proces in valoare de 15 milioane de euro cu Farmec

In acest caz, Curtea de Apel Cluj a dat castiga de cauza companiei Farmec in disputa pe care o avea cu Agentia Nationala pentru Administrare Fiscala.

„Cluj-Napoca, 19 februarie 2016: Curtea de Apel Cluj a dat caștig de cauza societații Farmec in fața Agenției Naționale pentru Administrare Fiscala in procesul privind decizia de impunere a unei sancțiuni de aproape 57 de milioane de lei. Hotararea nr 46 a fost pronunțata pe data de 18 februarie 2016.

Suma ar fi reprezentat, conform Deciziei de impunere emise de autoritațile fiscale din cadrul ANAF, accize, dobanzi și penalitați de intarziere aferente alcoolului denaturat folosit, in perioada 1 ianuarie 2007 – 31 decembrie 2011, la fabricarea a trei produse: aerosoli Airwick, Nufar și Triumf.”, se arata intr-un comunicat de presa postat pe farmec.ro

„Decizia Curții de Apel Cluj certifica faptul ca Farmec și-a respectat intotdeauna obligațiile fiscale și angajamentele fața de partenerii sai și se afla la zi si cu plata tuturor impozitelor, taxelor si contributiilor datorate statului. Sa speram ca astfel de incidente nefericite, aceste interpretari complet eronate ale prevederilor legislației in vigoare, venite chiar din partea autoritaților fiscale, care ar trebui sa fie cei mai buni cunoscatori ai legislației fiscale din Romania , nu se vor mai repeta. Suntem una dintre puținele companii cu acționariat 100% romanesc, participam anual la bugetul statului ,bugetele locale si bugetele de asigurari sociale cu o suma de peste 36 de milioane de lei, echivalentul a 8,2 milioane de euro anual, și ne bucuram ca vom putea susține economia naționala in continuare și ca vom garanta locurile de munca ale sutelor de angajați Farmec ca urmare a deciziei Curții de Apel Cluj. Farmec și Gerovital sunt unele dintre cele mai importante branduri romanești, care impresioneaza o lume intreaga și ne bucuram ca generațiile de azi și cele viitoare pot sa beneficieze in continuare de produsele noastre”, a declarat Mircea Turdean, Director General, Farmec. 

Foto: facebook.com/farmec.company

Scurt istoric al companiei FARMEC

Începută cu peste 120 de ani în urmă, activitatea FARMEC are astăzi o largă recunoaştere, atât în România, cât şi în lume, produsele companiei fiind exportate în ţări din Europa, Asia şi America de Nord.

Când am creat produsele Farmec, nu ne-am gândit la reguli, la cum să ai buzele mai pline, pielea mai închisă la culoare şi simetrii perfecte, ne-am gândit la tine şi la frumuseţea ta naturală. Am ales să îţi arătăm că eşti frumoasă şi să punem în valoare acele mici trăsături care te fac diferită de toate celelalte femei. De aceea, vei regăsi în produsele noastre ingrediente care îţi vor dezvălui personalitatea, care adaugă lumină, culoare şi contrast frumuseţii tale naturale.

Principiile active pe care le folosim provin în mare parte din natură: fructe hrănitoare şi bogate în vitamine, plante medicinale autohtone, argilă din munţi. Acestora li se adaugă ingrediente de ultimă oră, pe care specialiştii noştri le testează şi le combină în aşa fel încât să primeşti tot ce e mai bun pentru frumuseţea şi sănătatea ta.

Te invităm în magazinul nostru online să descoperi peste 300 de produse destinate îngrijirii tenului, părului și corpului, diferențiate în funcție de tipul de piele, vârsta, probleme specifice. Dacă nu știi ce produs ți se potrivește, poți consulta secțiunea Sfatul Specialistului, unde găsești peste 5000 de răspunsuri la întrebări adresate de către consumatorii noștri.

De 4 ani, echipa farmec.ro împachetează cu grijă și livrează cu drag produse în România, iar din acest an și în Europa.

Ne găsești și pe: Facebook, Youtube, Twitter, Pinterest.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info