RSS

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

Taxe inventate pentru colete de …

O problemă foarte gr…

Lia Savonea, noua șefă a CSM: "I…

Desemnată și apoi al…

PNȚCD cere retragerea premiului …

Acordarea acordarea …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Un roman a demonstrat ca teoria relativitatii a lui Einstein este gresita!

Print Friendly, PDF & Email

Ovidiu Bidian este autorul cartii intitulate “Marea greșeală a “marelui” Einstein”, o carte in care prezinta argumente prin care demonstreaza ca teoria relativitatii a lui A. Einstein este “una dintre cele mai rasunatoare erori din istoria omenirii”.

Intr-un mesaj trimis pe adresa de email a redactiei Glasul.info, Ovidiu Bidian ne-a adus la cunostinta faptul ca in urma cu aproximativ un an a solicitat in mod expres un punct de vedere al Academiei Romane, fara sa primeasca insa nici un raspuns din partea acestei institutii. In urma cu aproape o luna autorul a solicitat Ministerului Educatiei si Cercetarii eliminarea teoriei relativitatii din manualele scolare.

Ovidiu Bidian este autorul cartii intitulate "Marea greșeală a "marelui" Einstein"

Ovidiu Bidian este autorul cartii intitulate “Marea greșeală a “marelui” Einstein”

Un roman a demonstrat ca teoria relativitatii a lui Einstein este gresita!

“In urma cu aproximativ un an am scris o carte ( https://www.facebook.com/Einstein.Mistake ) in care demonstrez in detaliu de ce este gresita teoria relativitatii a lui A. Einstein.

Desi in urma cu aproape un an am cerut in mod expres un punct de vedere al Academiei Romane nu am primit nici un raspuns. In urma cu aproximativ o luna am solicitat Ministerului Educatiei si Cercetarii eliminarea teoriei relativitatii din manualele scolare. (detaliile sint pe pagina de prezentare a cartii)

Daca nu primesc nici de data asta un raspuns intentionez sa dau in judecata Ministerul Invatamintului si Academia Romana, sa ii oblig prin instanta sa elimine aceasta teorie falsa din manuale.
O sa publicati acest demers al meu?”, a scris Ovidiu Bidian intr-un email trimis redactiei Glasul.info

Ovidiu Bidian este autorul cartii intitulate "Marea greșeală a "marelui" Einstein"

Ovidiu Bidian este autorul cartii intitulate “Marea greșeală a “marelui” Einstein”

“In aceasta carte prezint una dintre cele mai rasunatoare erori din istoria omenirii: teoria relativitatii a lui A. Einstein.

Am reluat, una dupa alta, erorile de gindire care au permis ca o iluzie sa fie prezentata drept realitate. Principiile pe care este bazata “stiinta” sint gresite, este nevoie de o reforma adinca a sistemului de gindire si de abordare a realitații.

Faptul ca un om greșește nu este un lucru extrem de grav dar daca greșeala respectiva este preluata de altii si prezentata drept adevar, lucrurile se schimba iar consecintele pot fi extrem de grave. Principiile actuale ale stiintei sint gresite, datorita acestora s-a ajuns in aceasta situatie. Practic teoria relativitatii a ținut in loc o parte importanta a stiintei in ultima suta de ani. Aceasta iluzie a anulat pur si simplu realitatea, evident cu efecte drastice.

Tentativa de a promova o “stiinta” fara Dumnezeu, Cel ce a facut aceasta lume din nimic, este evident sortita eșecului. Prin aceasta lucrare ateismul o sa primeasca o lovitura foarte puternica, definitiva, sper eu.”, a scris Ovidiu Bidian

Glasul.info

Ovidiu Bidian este autorul cartii intitulate "Marea greșeală a "marelui" Einstein"

Ovidiu Bidian este autorul cartii intitulate “Marea greșeală a “marelui” Einstein”

 

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline