libris.ro

Romania: 11 ani de inchisoare pentru neplata taxelor si impozitelor!

Romania: 11 ani de inchisoare pentru neplata taxelor si impozitelor!

In tara in care politicenii umbla liber pe strada cu sacose sau genti pline de milioane de euro, fara nici un pic de frica, tribunalul Galati l-a condamnat pe un roman, Viorel Mircea Partenie, administrator al unei firme, la 11 ani de inchisoare, pentru evaziune fiscala, invinuitul fiind obligat sa restituie aproximativ 3 milioane de lei in contul taxelor si impozitelor pe care nu le-a platit catre statul roman.

Viorel Mircea Partenie a fost acuzat ca desfasurat mai multe activitati economice prin intermediul carora firma sa a comercializat marfa sau a prestat servicii catre mai multe societati din Romania, fara a inregistra si declara insa aceste venituri in contabilitate.

Romania: 11 ani de inchisoare pentru neplata taxelor si impozitelor!

Este bine ca se face dreptate si se incearca recuperarea prejudiciilor aduse statului roman de catre evazionisti, dar pedeapsa de 11 de inchisoare pare insa disproportionata fata de ceea ce justitia din Romania „a oferit” marilor tepari si evazionisti ai economiei romanesti. Constatam ca in Romania exista mereu etaloane diferite dupa care se judeca, unele extrem de blande pentru marii asasini ei economiei tarii noastre si altele foarte drastice pentru infractorii marunti.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


In Romania sunt deja zeci de cazuri binecunoscute, prezentate pe larg in mass media, in care politicenii romani sunt implicati in acte de coruptie, iar prejudiciile aduse de catre acestia statului roman ating de cele mai multe ori cifre ametitoare si in schimb, sunt rasplatiti cu arest la domiciliu, „condamnati” sa se rasfete in adevarate palate, in lux si trai de huzur.

La cum evolueaza treburile la momentul actual in Romania, nu-i exclus sa ne trezim din nou cu reinfiintarea „Inchisorii Datornicilor”, aidoma perioadei traite de romani in secolul XIX, atunci cand multi comercianti isi plateau datoriile de frica acestei infame pedepse, in contrast cu ceea ce se intampla in prezent, cand actualii oameni de afaceri isi trimit averile in locuri cat mai indepartate si mai ferite de mana lunga a fiscului.

Concluzia: dragi romani, nu incercati sa furati statul roman neplatindu-va taxele si impozitele! Politicienii din Romania urasc din suflet concurenta!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info