RSS

Revoluție sau lovitură de stat? …

La trei decenii după…

Comunicat de presă: Fenomenele a…

Ca în fiecare an Ser…

Laurian Stănchescu: "Scrisoare p…

Scrisoare publică ad…

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Propaganda PNL-PDL: Cine e impotriva noastra este rusofil

Print Friendly, PDF & Email

Presa din Romania este controlata aproape in totalitate de mafia politica, serviciile secrete, sau grupuri de interese externe, ramanand foarte putine publicatii cu adevarat independente, care abia supravietuiesc, fiind constant atacate sau constranse prin diverse metode sa se “autocenzureze” sau sa-si inchida activitatea.

Anume impotriva acestor ultime mici publicatii online, site-uri sau bloguri independente (n.a. neafiliate in nici un fel propagandei “sistemului ticalosit”), sau impotriva unor ziaristi curajosi, care au preferat mai degraba sa devina niste paria in domeniul lor, decat sa mai propage ca niste avatare inerte propaganda comandata de anumite interese oculte, se mobilizeaza cu ultimele forte propaganda mafiei politice.

Propaganda PNL-PDL: Cine e impotriva noastra este rusofil

Cunoastem cu totii sistemul inventat de mafia PDL-ista ( mai nou PNL-ista) prin care au perfectionat propaganda mass media subordonata mafiei politice si intereselor oculte. Elena Udrea si alti PDL-isti “de seama” care au devastat si devalizat bugetul de stat, coordonau o buna parte a presei romanesti, comandand sau retragrand imediat la ordin, orice articol din presa romaneasca.

Mai nou, propaganda PNL-PDL a inventat o noua stratagema: se fac liste negre cu site-uri, bloguri si publicatii online care nu se conformeaza curentului pupincurist fixat de Elena Udrea si alti acoliti de-ai sai. Pe aceasta lista figureaza mai cu seama site-uri care scriu despre coruptia generalizata si tradarea de tara de care se face vinovat tandemul PNL-PDL. (priviti lista neagra a publicatiilor vizate de catre ei in imaginea de mai jos)

Propaganda PNL-PDL: Cine e impotriva noastra este rusofil

Propagandistii PNL-PDL au creat o pagina Facebook intitulata SSDLC – Stop Și De La Capăt, in care este prezentata o lista neagra “a mortii” de inspiratie bolsevica, in care sunt infierate mai multe publicatii online. Mai interesant este insa faptul ca aceste publicatii sunt asociate cu formatiuni politice precum Partidul Romania Unita, Partidul Romania Mare, ALDE, PSD, UNPR, PMP fara a fi specificate intre “puterile politice toxice” partide precum PNL si PDL.

Nota noastra: Remarcam bineinteles ca site-ul nostru, Glasul.info, figureaza si el de asemenea pe aceasta lista neagra a mortii, de inspiratie stalinista, alturi de publicatii precum :

  • www.descopera.ro
  • onlinereport.ro
  • inpolitics.ro
  • meritocratia.ro
  • activenews.ro
  • napocanews.ro
  • cunoastelumea.ro

La o simpla cautare pe internet, putem descoperi foarte usor ca site-ul descopera.ro face parte din grupul MEDIAFAX, un site despre altfel care am putea spune multe, dar nici intr-un caz ca ar fi o publicatie “rusofila”.

“PUTERILE POLITICE TOXICE (INTERNE ȘI EXTERNE) ȘI CANALELE LOR DE INTOXICARE ONLINE

Nu va lasați intoxicați de PUTERILE POLITICE TOXICE interne (PSD, ALDE, UNPR, PRU, PMP, PRM – cei mai agresivi online) sau externe (ФСБ – FSB, FOSTUL KGB, SPUTNIK / РОССИЯ СЕГОДНЯ – RUSSIA TODAY) care au ca scop CONFUZIA INFORMAȚIONLA și MASCAREA TEMELOR de interes național real, cum sunt CORUPȚIA POLITICIENILOR, MANEVRELE POLITICE MAFIOTE, INFRACȚIONALITATEA POLITICO-ECONOMICA, sau AMENINȚARILE EXTERNE ALE RUSIEI, impotriva intereselor Romaniei, ca țara UE și membru NATO, dar și a intereselor Po-Europene ale Moldovei.”, scrie intr-o postare de pe pagina SSDLC – Stop Și De La Capăt

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline