libris.ro

Propaganda PNL-PDL: Cine e impotriva noastra este rusofil

Propaganda PNL-PDL: Cine e impotriva noastra este rusofil

Presa din Romania este controlata aproape in totalitate de mafia politica, serviciile secrete, sau grupuri de interese externe, ramanand foarte putine publicatii cu adevarat independente, care abia supravietuiesc, fiind constant atacate sau constranse prin diverse metode sa se „autocenzureze” sau sa-si inchida activitatea.

Anume impotriva acestor ultime mici publicatii online, site-uri sau bloguri independente (n.a. neafiliate in nici un fel propagandei „sistemului ticalosit”), sau impotriva unor ziaristi curajosi, care au preferat mai degraba sa devina niste paria in domeniul lor, decat sa mai propage ca niste avatare inerte propaganda comandata de anumite interese oculte, se mobilizeaza cu ultimele forte propaganda mafiei politice.

Propaganda PNL-PDL: Cine e impotriva noastra este rusofil

Cunoastem cu totii sistemul inventat de mafia PDL-ista ( mai nou PNL-ista) prin care au perfectionat propaganda mass media subordonata mafiei politice si intereselor oculte. Elena Udrea si alti PDL-isti „de seama” care au devastat si devalizat bugetul de stat, coordonau o buna parte a presei romanesti, comandand sau retragrand imediat la ordin, orice articol din presa romaneasca.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Mai nou, propaganda PNL-PDL a inventat o noua stratagema: se fac liste negre cu site-uri, bloguri si publicatii online care nu se conformeaza curentului pupincurist fixat de Elena Udrea si alti acoliti de-ai sai. Pe aceasta lista figureaza mai cu seama site-uri care scriu despre coruptia generalizata si tradarea de tara de care se face vinovat tandemul PNL-PDL. (priviti lista neagra a publicatiilor vizate de catre ei in imaginea de mai jos)

Propaganda PNL-PDL: Cine e impotriva noastra este rusofil

Propagandistii PNL-PDL au creat o pagina Facebook intitulata SSDLC – Stop Și De La Capăt, in care este prezentata o lista neagra „a mortii” de inspiratie bolsevica, in care sunt infierate mai multe publicatii online. Mai interesant este insa faptul ca aceste publicatii sunt asociate cu formatiuni politice precum Partidul Romania Unita, Partidul Romania Mare, ALDE, PSD, UNPR, PMP fara a fi specificate intre „puterile politice toxice” partide precum PNL si PDL.

Nota noastra: Remarcam bineinteles ca site-ul nostru, Glasul.info, figureaza si el de asemenea pe aceasta lista neagra a mortii, de inspiratie stalinista, alturi de publicatii precum :

  • www.descopera.ro
  • onlinereport.ro
  • inpolitics.ro
  • meritocratia.ro
  • activenews.ro
  • napocanews.ro
  • cunoastelumea.ro

La o simpla cautare pe internet, putem descoperi foarte usor ca site-ul descopera.ro face parte din grupul MEDIAFAX, un site despre altfel care am putea spune multe, dar nici intr-un caz ca ar fi o publicatie „rusofila”.

„PUTERILE POLITICE TOXICE (INTERNE ȘI EXTERNE) ȘI CANALELE LOR DE INTOXICARE ONLINE

Nu va lasați intoxicați de PUTERILE POLITICE TOXICE interne (PSD, ALDE, UNPR, PRU, PMP, PRM – cei mai agresivi online) sau externe (ФСБ – FSB, FOSTUL KGB, SPUTNIK / РОССИЯ СЕГОДНЯ – RUSSIA TODAY) care au ca scop CONFUZIA INFORMAȚIONLA și MASCAREA TEMELOR de interes național real, cum sunt CORUPȚIA POLITICIENILOR, MANEVRELE POLITICE MAFIOTE, INFRACȚIONALITATEA POLITICO-ECONOMICA, sau AMENINȚARILE EXTERNE ALE RUSIEI, impotriva intereselor Romaniei, ca țara UE și membru NATO, dar și a intereselor Po-Europene ale Moldovei.”, scrie intr-o postare de pe pagina SSDLC – Stop Și De La Capăt

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books
Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki. Amintiri din captivitate

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas

1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info