RSS

Încă un film antiromânesc făcut …

Încă un film antiromâ…

Gelu Vișan: "Aceiași occidentali…

Gelu Vișan: "Aceiași …

Aurelian PAVELESCU: "Noul partid…

Aurelian PAVELESCU: "…

"Băieții deștepți" din energie a…

"Băieții deștepți" di…

Liviu Pleșoianu: "Țara mea NU ex…

Liviu Pleșoianu: "Țar…

771 de lumânări aprinse și o tro…

771 de lumânări aprin…

Ce mesaje năstrușnice mai transm…

Ce mesaje năstrușnice…

USR vânează locul celor de la AL…

USR vânează locul cel…

Liviu Pleșoianu, mesaj acid pent…

Liviu Pleșoianu, mesa…

Ieșenii sunt invitați la inaugur…

Ieșenii sunt invitați…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
m@dd laptop
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Bogdan Diaconu: “Solicit demisia ministrului Agriculturii!”

Print Friendly, PDF & Email

Solicit demisia ministrului Agriculturii

Ca urmare a analizelor Institutului Cantacuzino care a stabilit ca branza de la firma Lactate Bradet nu a fost sursa imbolnavirii copiilor din județul Argeș, se impune demisia ministrului Agriculturii Achim Irimescu vinovat de a se antepronunța in aceasta cauza cu efecte dramatice pentru compania romaneasca amintita.

Aceasta culpabilizare a unei firme romanești intr-un moment tensionat a avut ca scop distrugerea acesteia, lucru care face parte din planul mai larg al Guvernului așa numit tehnocrat de a elibera piața romaneasca de ultimele ramașițe de capital autohton pentru a face loc capitalului strain. In același scop au fost aruncate pe piața de catre același ministru acuzații cu privire la legumele și fructele romanești care ar fi otravite, spre deosebire de cele din UE!

Bogdan Diaconu: “Solicit demisia ministrului Agriculturii!”

Intenția ministrului Agriculturii de a ucide agricultura, producatorii și procesatorii romani pentru a face loc produselor de import și companiilor straine este extrem de grava și trebuie sa se soldeze cel puțin cu demisia acestuia, daca nu chiar și cu o cercetare penala. Este strigator la cer și inacceptabil ca un ministru al Agriculturii sa iși distruga in mod deliberat și oficial agricultura din propria sa țara pentru a face loc produselor din import și companiilor straine!

Anunț cu aceasta ocazie ca sprijin transformarea Lactate Bradet intr-o companie a tuturor romanilor pe baza de subscripție publica și ca voi cumpara eu insumi acțiuni la aceasta noua companie pentru ca trebuie sa incurajam și sa salvam tot ce mai este romanesc in Romania!

Sursa: Bogdan Diaconu

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline