RSS

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Îndemnul Acțiunii ”Români pentru români”!

Print Friendly, PDF & Email

Purtați, dragi prieteni de Drum, straiele populare sfinte: duminica la biserică, de sărbătorile naționale, sau in orice împrejurare potrivită, in orașe sau sate; si mai ales dăruiți copiilor acest scut al Neamului, misiunea de a fi născut Român.

In costumul popular românesc sunt cusute cu sânge și sabie bătăliile lui Ștefan cel Mare si Sfânt, Unirea lui Mihai Viteazul, roata lui Horea devenita Cruce pentru Neam, ostirile poporului lui Iancu Avram si Tudor din Vladimir.

Îndemnul Acțiunii ”Români pentru români”!

Sunt cusute rugăciunile martirilor din inchisori, cărările din munti ce duc către Cer ale luptătorilor pentru România. In firele adanci ale straielor este Mihai Eminescu cu Doina si Rugăciunea, strigătul Ardealului purtat peste Carpati de Octavian Goga, Coloana Fără de Sfârșit plămădită de Brâncuși.

Aceste cămași si ii nu sunt simple vesminte, ci scuturi ale rezistentei noastre pe acest pamânt in aceste vremuri tulburi. Sunt Drumul Neamului pe care de vom merge nu vom rătăci. Sunt ca o taină ce ne imbracă, legătura cu moșii si strămoșii ce sunt in Cer lângă Hristos.

Doamne ajută!

Autor/Foto: Mihai Tirnoveanu

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline