RSS

Cameleonicul primar al Iașului d…

Un an care ar trebui…

O rezoluție pentru admiterea Rom…

Marți, 11 decembrie …

Deputatul Remus Borza: "Este ina…

Deputatul Remus Adri…

Sorina Matei despre Carmen Iohan…

De când a schimbat t…

De ce-o fi oare cel mai apreciat…

Aceasta este harta a…

Sute de români au protestat la B…

Peste 500 de persoan…

Ghid de manipulare: în ce hal de…

Până unde a putut aj…

Alexandru Cumpănașu despre Alian…

Dacă n-au reușit rup…

Cine sunt progresiștii de la Zia…

Râul Bahlui din Iași…

Guvernul României a donat Republ…

Bradul înalt de apro…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Actiunea noastra, o imbratitare frateasca pentru romanii din Harghita si Covasna. Suntem Romani pentru Romani

Print Friendly, PDF & Email

Alimentele de baza pentru batranii lui Dumnezeu și pachetele de premii destinate elevilor din Chichiș, Livezi și Ozun nu sunt acte caritabile, caci bunicilor și copiilor noștri nu le dam pomana ci le daruim semnele dragostei noastre. Acești romani din Harghita și Covasna au moși și stramoși cu oasele zdrobite de straini, martiri și eroi ingropați pe furtuna, au jertfa mare pentru Țara in Istorie.

Viața lor de astazi este o lupta continua pentru ca sangele bunicilor și strabunicilor lor sa nu se fi scurs in zadar. Fiecare cuvant rostit in limba romana, fiecare cruce sau rugaciune facuta in biserica ortodoxa, fiecare costum popular purtat, fiecare steag tricolor inalțat este un tranșeu, o baricada care apara la propriu Inima Romaniei.

Actiunea noastra, o imbratitare frateasca pentru romanii din Harghita si Covasna. Suntem Romani pentru Romani

Fara marturisirea lor de zi cu zi, am avea in centrul Țarii un deșert etnic romanesc. Și atunci am pieri noi toți sfașiați de golul acesta. La aceasta marturisire a romanismului suntem chemați. Suntem datori, noi cei care credem in Neam și Hristos, sa le fim alaturi fraților și surorilor noastre, sa le aratam ca nu sunt singuri in aceasta lupta. Conteaza. Conteaza orice ajutor primit de un soldat ce lupta de unul singur pe o baricada, conteaza orice rana bandajata, orice braț intins peste Carpați.

De aceea nu ne oprim. Pe 15 iunie mergem la Chichiș și Ozun, in Covasna iar pe 24 iunie la Livezi și in satul Batranilor lui Dumnezeu. Vom darui copiilor romani premii de sfarșit de an școlar (carți de literatura romana, și rugaciuni, rechizite, steaguri tricolore, dulciuri) și alimente de baza (ulei, faina, orez, paste fainoase, malai) batranilor aflați in nevoie.

Cine dorește sa trimita lucrurile enunțate mai sus, sau bani necesari achiziționarii lor, poate sa o faca pe adresa: Tirnoveanu Mihai, Brașov, str. Liviu Cornel Babes, nr.15, bl. 20, sc. C, ap.1, Cod Poștal 50042.

Fondurile pentru aceasta Acțiune se strang la fel ca si la celelate actiuni și prin intermediul conturilor BRD:

  • Cont lei:RO43BRDE080SV33092560800, pe numele TIRNOVEANU ADRIANA.
  • Cont euro: RO35BRDE080SV33092720800(cod SWIFT: BRDEROBU.Ambele conturi sunt deschise pe numele TIRNOVEANU ADRIANA. t

Doamne ajuta dragi prieteni de Drum!

Autor/Foto: Mihai Tirnoveanu

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline