PRO TV face alergie la patriotismul si nationalismul romanilor

Inca de la infiintarea sa si de la primele emisii pe teritoriul Romaniei, postul de televiziune PRO TV a incercat din greu sa spele creierele romanilor, inducandu-le zilnic si repetat ideea ca romanii sunt un popor la care crimele, violurile, pedofilia, incestul si alte nenorociri de care este capabila natura umana sunt la ordinea zilei, cu toate ca statisticile la nivel european si mondial spun ca Romania este de fapt una dintre cele mai sigure tari din aceste puncte de vedere.

PRO TV face alergie la patriotismul si nationalismul romanilor

La emisiunea “Romanii au talent”, lacheii PRO TV-ului au demonstrat pentru inca o data in plus ca in acest post exista clar o directiva potrivit careia orice manifestare de patriotism sau nationalism a romanilor trebuie rupta inca din fasa.

https://youtube.com/watch?v=VRi-6Mlk23c

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Ce s-a intamplat de fapt? Eduard Stoica, un copil de 9 ani cu o voce de aur din comuna Olari, judetul Prahova, a interpretat o minunata melodie in care “exprima jalea romanilor pentru inchinarea la straini”. Juriul de la emisiunea “Romanii au talent” s-a aratat suspect de alergic la aceasta manifestare de patriotism si nationalism, taindu-i bietului copil orice entuziasm prin comentarii pline de sarcasm si de critica.

“Aseara la “Romanii au curent” s-a intamplat un lucru care arata clar directiva de rupere din fasa a oricarei manifestari de nationalism romanesc.Un inger de baiat de 9 ani cu o voce rupta din rai a cantat un cantec in care se exprima jalea romanilor pentru inchinarea tarii la straini.Superba melodie, minunata interpretarea. Singura pe o linie neutra a fost Andra Maruta .In rest, piticul erotic Cacalinescu, parasuta de Raduleasca si Andi Moisescu l-au umilit pe bietul copil cu comentariile lor, vezi Doamne, prea serioasa tema, nu i-a binedispus, un copil trebuie sa-si vada de ale lui si alte tampenii .Postul evazionist isi da arama pe fata zi de zi.”, a postat ‎Ilie Burgui pe Facebook

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

PLÂNGE DORUL ÎN CERNĂUŢI, DE SE-AUDE ÎN RĂDĂUŢI

Dum mai 8 , 2016
Se aude, se simte cu atata dragoste si durere de inima, incat cei mai apropiati prieteni ai nostri, uniti in Societatea pentru Cultura si Literatura Romana in Bucovina, au decis sa desfasoare, la 7 mai, in sambata Saptamanii Luminate, conferinta anuala de dare de seama si alegeri la Cernauti, in […]
PLÂNGE DORUL ÎN CERNĂUŢI, DE SE-AUDE ÎN RĂDĂUŢI, foto: zorilebucovinei.com

Poate vă place și:

libris.ro