libris.ro

După Oradea, și primarul Careiului are alergie la Mihai Viteazul?

După Oradea, și primarul Careiului are alergie la Mihai Viteazul?

Mihai Viteazul desconsiderat de primarul Careiului

Era limpede ca apa de izvor că amplasarea efigiei voievodului Mihai Viteazul pe fațada Primăriei Carei nu va fi aprobată de un primar vai de mama lui. Citiți și vă minunați cât de agramat poate fi!

Aceasta e adresa prin care se solicita amplasarea efigiei voievodului Mihai Viteazul:

Cum să pui efigia marelui voievod pe sobrietatea primăriei și a castelului Karolyi?! Că doar Mihai Viteazul a fost un nimeni, nu?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Deranjat nevoie mare primașul….că a apărut această solicitare și în singurul ziar local considerat de el blog familial. Atât  îl duce capul. Nu știe care este diferența dintre un portal de știri și un blog. Crede că dacă analfabetul funcțional care e consilierul său personal deține un blog, atunci și ceilalți sunt deținători de blog-uri. Nu are bărbăția de a spune cu nume și prenume familia care îl deranjează. Acest lucru îl face doar un om mic care se crede mare și este apanajul excrocilor. Se teme de răspundere.

Știm că e supărat că nu a subordonat această familie dar nu toți sunt asemeni piticaniilor lui. Nu toți se vând și nu toți se închină la bani.

Acest escroc consideră că amplasarea unui catarg cu tricolor românesc pe domeniul public în Anul Centenar sau informarea privind lipsa avizelor necesare pentru amplasarea statuii politicianului maghiar din fața primăriei sau amplasarea plăcii comemorative cu numele delegaților careieni participanți la Marea Unire pe clădirea unde a avut loc adunarea de alegeri ( clădirea primăriei actuale) sau amplasarea bustului fostului premier I.C Brătianu în piața care-i purta  numele sau amplasarea bustului lui Mihai Eminescu sau amplasarea monumentului comemorativ al românilor refugiați pe domeniul public și lista poate continua, sunt învrăjbiri ale românilor cu maghiarii.

Vă dați seama cât de plin de el se crede acest primaș dând un răspuns  de la el putere când de fapt trebuia să supună atenției Consiliului Local această solicitare a Societății cultural-istorice Mihai Viteazul Ploiești privind amplasarea efigiei cu Mihai Viteazul în localitatea unde acesta venea după aprovizionare pentru oștile sale aflate la Moftin.

Ilie Ciută

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info