Bulgaria isi injumatateste numarul de parlamentari! Bulgarii vor avea de trei ori mai putini paraziti fata de Romania

Parlamentarii bulgari au aprobat joi organizarea in luna octombrie a unui referendum pentru reducerea la jumatate a numarului de parlamentari si inlocuirea sistemului proportional cu unul majoritar, anunta AFP. Se preconizeaza ca alegatorii din Bulgaria vor vota masiv in favoarea injumatatirii numarului de parlamentari.

Slavi Trifonov, moderatorul unei emisiuni satirice de televiziune cu mare audienta, a initiat o campanie pentru organizarea acestui referendum, strangand 673.481 de semnaturi, cu 273.481 de semnaturi mai mult decat pragul minim solicitat de 400.000.

Bulgaria isi injumatateste numarul de parlamentari! Bulgarii vor avea de trei ori mai putini paraziti fata de Romania

Deputatii bulgari au aprobat referendumul, chiar daca printre politicieni au existat si anumite voci critice care au invocat ca masura este un populista si va afecta calitatea si activitatea parlamentara din Bulgaria. Referendumul va avea loc in luna octombrie, simultan cu primul tur al alegerilor prezidentiale.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Spre deosebire de Romania, care a sfidat vointa si suveranitatea poporului roman in urma referendumului din anul 2009, atunci cand romanii au votat masiv pentru reducerea numarului de paraziti (multi dintre ei infractori dovediti) din Parlamentul Romaniei, rezultatele referendumului din Bulgaria vor fi obligatorii de aplicat daca este indeplinita conditia ca participarea la acest referendum sa fie cel putin egala cu cea de la ultimele alegeri legislative, care au avut loc in anul 2014.

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Abuzurile E.ON au transformat-o in cea mai urata companie de catre clienti

vin mai 13 , 2016
Din cauza numeroaselor abuzuri, E.ON Moldova a ajuns sa fie cea mai reclamata institutie din Iasi, scrie bzi.ro. In ultimii ani, compania de distributie a energiei electrice si a gazelor naturale se afla in topul reclamatiilor facute de catre clienti, ajungand sa fie practic cea mai reclamata institutie din Iasi. […]
Abuzurile E.ON au transformat-o in cea mai urata companie de catre clienti

Poate vă place și:

libris.ro