RSS

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Moartea lui Dan Condrea – A devenit Romania cumva o Italie a anilor ’80?

Print Friendly, PDF & Email

Perceptia publica din Romania asupra mediului politic si al serviciilor secrete este cea a unei mafii institutionalizate si sistematizate. Mafia transpartinica din politica mioritica a fost inflitrata la cele mai inalte niveluri de membri ai diverselor servicii din Romania si chiar si din alte tari, iar rezultatele deosebit de dezastruoase se vad din plin in viata romanilor din ultimele doua decenii.

Ceea ce sperie insa cel mai tare este caracterul profund ocult al mafiei care conduce astazi Romania, unul specific crimei organizate, in care cei incomozi sau care nu mai sunt utili sunt rapid eliminati, inclusiv prin crima.

Moartea lui Dan Condrea – A devenit Romania cumva o Italie a anilor ’80?

O serie de asa zise sinucideri legate direct de viata politica si cea a serviciilor secrete a zguduit de-a lungul ultimilor ani intreaga Romanie. Afaceristi mai mult sau mai putin dubiosi, controversati, sponsori ai campaniilor electorale pentru diverse formatiuni politice, avocati implicati in cazuri deosebit de “fierbinti”, procurori care nu s-au lasat convinsi sa faca jocurile mafiei, trezorieri ai mafiei politice si ai celei a serviciilor secrete, secretare, directori sau patroni de ziar sau de trusturi de presa, politicieni curajosi care au incercat sa vorbeasca si sa dezvaluie increngaturile mafiote, etc, toti acestia au sfarsit in circumstante deosebit de ciudate, ori in accidente dubioase, ori “sinucisi”.

Moartea lui Dan Condrea aduce o deosebita usurare in rasuflarea a multora din cei aflati in asa zisa elita politica romaneasca. Momentul ales insa este unul extrem de dubios, prea “potrivit” pentru satisfactia tuturor celor care l-ar fi vrut mort. Si in acest caz, toate oalele sparte vor putea fi puse in carca mortului. A devenit Romania cumva o Italie a anilor ’80?

Glasul.info

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline