libris.ro

Moartea lui Dan Condrea – A devenit Romania cumva o Italie a anilor ’80?

Moartea lui Dan Condrea – A devenit Romania cumva o Italie a anilor ’80?

Perceptia publica din Romania asupra mediului politic si al serviciilor secrete este cea a unei mafii institutionalizate si sistematizate. Mafia transpartinica din politica mioritica a fost inflitrata la cele mai inalte niveluri de membri ai diverselor servicii din Romania si chiar si din alte tari, iar rezultatele deosebit de dezastruoase se vad din plin in viata romanilor din ultimele doua decenii.

Ceea ce sperie insa cel mai tare este caracterul profund ocult al mafiei care conduce astazi Romania, unul specific crimei organizate, in care cei incomozi sau care nu mai sunt utili sunt rapid eliminati, inclusiv prin crima.

Moartea lui Dan Condrea – A devenit Romania cumva o Italie a anilor ’80?

O serie de asa zise sinucideri legate direct de viata politica si cea a serviciilor secrete a zguduit de-a lungul ultimilor ani intreaga Romanie. Afaceristi mai mult sau mai putin dubiosi, controversati, sponsori ai campaniilor electorale pentru diverse formatiuni politice, avocati implicati in cazuri deosebit de „fierbinti”, procurori care nu s-au lasat convinsi sa faca jocurile mafiei, trezorieri ai mafiei politice si ai celei a serviciilor secrete, secretare, directori sau patroni de ziar sau de trusturi de presa, politicieni curajosi care au incercat sa vorbeasca si sa dezvaluie increngaturile mafiote, etc, toti acestia au sfarsit in circumstante deosebit de ciudate, ori in accidente dubioase, ori „sinucisi”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Moartea lui Dan Condrea aduce o deosebita usurare in rasuflarea a multora din cei aflati in asa zisa elita politica romaneasca. Momentul ales insa este unul extrem de dubios, prea „potrivit” pentru satisfactia tuturor celor care l-ar fi vrut mort. Si in acest caz, toate oalele sparte vor putea fi puse in carca mortului. A devenit Romania cumva o Italie a anilor ’80?

Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info