RSS

Cameleonicul primar al Iașului d…

Un an care ar trebui…

O rezoluție pentru admiterea Rom…

Marți, 11 decembrie …

Deputatul Remus Borza: "Este ina…

Deputatul Remus Adri…

Sorina Matei despre Carmen Iohan…

De când a schimbat t…

De ce-o fi oare cel mai apreciat…

Aceasta este harta a…

Sute de români au protestat la B…

Peste 500 de persoan…

Ghid de manipulare: în ce hal de…

Până unde a putut aj…

Alexandru Cumpănașu despre Alian…

Dacă n-au reușit rup…

Cine sunt progresiștii de la Zia…

Râul Bahlui din Iași…

Guvernul României a donat Republ…

Bradul înalt de apro…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Un rod al Acțiunii Români pentru Români: a luat ființă trupa de dansuri populare ”Miorița”

Print Friendly, PDF & Email

Un rod al Acțiunii Români pentru Români, care a avut loc de Florii la Ojdula (jud. Covasna), localitate cu 5% etnici români: a luat ființă trupa de dansuri populare ”Miorița”, coordonată de părintele Valentin Cosneanu.

Copiii din sat au primit atunci din partea noastră, a românilor din țară și din diaspora, costume populare românești. Prima deplasare a trupei se va petrece de Sânziene, pe 24 iunie, cei 15 copii conduși de părintele Valentin, însoțindu-ne în satul Livezi din Harghita pentru a participa la premierea elevilor de la școala satului harghitean și a susține un spectacol de dansuri populare românești.

Un rod al Acțiunii Români pentru Români: a luat ființă trupa de dansuri populare ”Miorița”

Bineînteles că și copiii Mioriței vor primi din partea noastră daruri constând în rechizite, cărți de literatură română, steaguri tricolore și dulciuri.

Cine dorește să trimită lucrurile enunțate mai sus sau bani necesari achiziționării lor poate sa o facă pe adresa: Tîrnoveanu Mihai, Brașov, str. Liviu Cornel Babeş, nr.15, bl. 20, sc. C, ap.1, Cod Poștal 50042.

Fondurile pentru această Acțiune se strâng la fel ca si la celelate actiuni și prin intermediul conturilor BRD:Cont lei:RO43BRDE080SV33092560800, pe numele TÎRNOVEANU ADRIANA. Cont euro: RO35BRDE080SV33092720800(cod SWIFT: BRDEROBU.Ambele conturi sunt deschise pe numele TÎRNOVEANU ADRIANA.

Acești copii merită tot sprijinul nostru, prin ei, prin Biserica Ortodoxă România trăiește în Covasna și Harghita, Datina merge mai departe, duhul Neamului este viu!
Sunt semne că și copii din Mărtănuș, celălalt sat care a fost inclus în actiunea de Florii, vor intra curând în Trupa Miorița.
Doamne ajută, dragi prieteni de Drum!

Autor/Foto: Mihai Tirnoveanu

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline