Liliana Minca si-a concediat consiliera din cauza dezvaluirilor pe care aceasta le-a facut despre Hexi Pharma

O fosta agenta a DGIA face dezvaluiri socante despre Hexi Pharma si Dan Condrea!, Foto: captura Facebook

Liliana Minca, deputat PSD ( din martie 2016), si-a concediat consilera(Raisa Ekaterina Ivatenko) dupa ce aceasta a facut imprudenta de a dezvalui anumite aspecte despre Hexi Pharma si scandalul recent in care a fost implicata aceasta companie. Despre Liliana Minca, presa din Romania a scris de-a lungul vremii ca este apropiata de anumite servicii secrete romanesti, numele sau fiind mentionat in cateva scandaluri de presa rasunatoare ( grupul Balli si coruptia de la Loteria Romana).

Liliana Minca si-a concediat consiliera din cauza dezvaluirilor pe care aceasta le-a facut despre Hexi Pharma

[alert-announce]Citeste si: Un fost ofiter antitero face dezvaluiri socante despre Hexi Pharma si Dan Condrea![/alert-announce]

Intr-o postare pe contul personal de Facebook, Raisa Ekaterina Ivatenko dezvaluie contextul in care a fost concediata, precum si actiunile ulterioare ale deputatei Liliana Minca, preocupata sa nu-si asocieze imaginea cu fosta sa consiliera:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


[alert-announce]”Deoarece doamna deputat Liliana Minca a considerat ca dezvaluirile mele cu privire la Hexi Pharma „ii prejudiciaza imaginea”, si azi mi-a transmis prin telefon atat ca sunt concediata cat si ca, pentru a se salva (de la ce, doamna?) a sunat in redactiile televiziunilor ca sa spuna ca „nu ma cunoaste”, eu ii doresc succes pe mai departe in activitate, nu voi spune televiziunilor ca nu o cunosc (deoarece m-as face de ras fiindca presa poate cere oficial la Camera Deputatilor contractul meu de munca si ar fi penibil sa mint ca nu o cunosc iar ei sa prezinte dovada ca am fost angajata ei). Cateva precizari insa voi face:

  • 1. viata mea si cariera mea nu au inceput cu Liliana Minca si nu se vor termina cu Liliana Minca.
  • 2. Mi-a cerut sa sterg postarile despre Hexi Pharma. Cu regret o anunt public ca nu voi face asta, deoarece eu nu negociez cu nimeni viata cetatenilor acestei tari, pentru nimeni si nimic in lume!
  • 3. In afara de domnia-sa nu am vazut pe nimeni speriat de postarile mele. Dimpotriva.
  • 4. Doamna deputat, tocmai pentru ca e parlamentar, ar fi trebui sa stie ca nimeni, dar absolut NIMENI nu-mi poate incalca mie dreptul fundamental la exprimare!
  • 5. Nu voi sterge sutele de postari in care am promovat-o, sau altele sute de postari in care am aparat-o de cei care au atacat-o in presa scrisa sau la televiziuni.
  • 6. Nu am timp de fricile si angoasele doamnei deputat, am foarte multa treaba: SA IMI SERVESC POPORUL! Ca are sau nu acest popor nevoie de adevarul pe care il spun, EU IL VOI SPUNE! PANA LA CAPAT!!!! Si o fac cu bucurie, caci victoriile nu mi le contabilizez in voturi, ci in DREPTATE! Cine ramane langa mine, ramane. Cine nu, nu conteaza. Langa mine nu pot ramane decat oameni cu demnitate, onoare, corectitudine, curaj, si aceia nu sunt putini!

Deci, am fost concediata. Deci, SA SARBATORIM, pentru ca acum sunt si mai LIBERAAAAAA„, a scris Raisa Ekaterina Ivatenko[/alert-announce]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns