RSS
«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Românii din Covasna vă îmbrățișează și vă transmit salutul lor frățesc!

Print Friendly, PDF & Email

Românii din Covasna vă îmbrățișează și vă transmit salutul lor frățesc!
Astăzi am avut bucuria și onoarea de a mă afla în mijlocul românilor din Chichiș (Covasna) și de a le adresa un cuvânt referitor la acțiunea ce va avea loc în satul lor pe data de 15 iunie, ziua pomenirii Românului Absolut Mihai Eminescu.

Le-am precizat în mod deosebit că această acțiune care include și acordarea premiilor de sfârșit de an școlar copiilor lor este posibilă datorită eforturilor voastre, a românilor din toate colțurile țării și din diaspora care transmiteți astfel susținerea și dragostea voastră românilor din Covasna și Harghita, celor care țin vii limba română și credința ortodoxă aici, pe aceste meleaguri.

Românii din Covasna vă îmbrățișează și vă transmit salutul lor frățesc!

Li s-au umplut ochii de bucurie acestor frați ai noștri aflând că nu sunt uitați, că umărul nostru este lângă al lor. Această bucurie românească contează, așa cum contează fiecare drapel tricolor ridicat aici, fiecare cuvânt rostit în limba română, fiecare cruce înălțată. Doamne ajută, dragi prieteni, vă mulțumesc din suflet că suntem împreună, uniți pentru Inima Țării!

Fondurile pentru această Acțiune se strâng la fel ca si până acum, prin intermediul conturilor BRD:Cont lei:RO43BRDE080SV33092560800, pe numele TÎRNOVEANU ADRIANA. Cont euro: RO35BRDE080SV33092720800(cod SWIFT: BRDEROBU.Ambele conturi sunt deschise pe numele TÎRNOVEANU ADRIANA.

Mulțumesc vrednicului părinte Ioan Gavrilă, parohul Bisericii Ortodoxe ”Sf. Treime” din Chichiș, și fiului sfinției sale Gavrilă Adrian, student la teologie, pentru sprijinul acordat în organizarea acțiunii, precum și prietenei noastre, profesoara Daniela Pătrunjel, care m-a însoțit astăzi.

Autor/Foto: Mihai Tirnoveanu

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline