RSS

La 21 octombrie 1940 o comisie m…

Pe data de 21 octomb…

Bolșevism la Iași sub masca femi…

Aceleași feministe c…

USR este un partid de infractori…

Spre deosebire de "a…

Noi încercări de intimidare a pr…

"Nu se lasă, merge î…

Ce se urmărește de fapt? Anihila…

"În august la CNCD, …

„Purtătorul de geantă al lui Mir…

În urmă cu câțiva an…

FAO: Sunt necesari pași importan…

Sunt necesari pași i…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

KLAUS IOHANNIS, TE-AM DEZMOȘTENIT DE ROMÂNIA!

Print Friendly, PDF & Email

Klaus Iohannis, eu nu mai am nimic de pierdut, tot ce am avut de pierdut putrezește în pământ! Iar pământul nu mai învie pe nimeni, veșnicia morții este mai întinsă decât învierea. Tu stai peste România ca o ghilotină care izbește tot ce este românesc și are spirit național. Dar memoria mea s-a umplut cu ei ca o lună plină, iar ei sângerează. Da, Klaus Iohannis, morții mei dragi sângerează, așa cum sângerează ielele când bat pământul românesc. Doar că ei bat în pământul lor de jos în sus ca niște titani!

KLAUS IOHANNIS, TE-AM DEZMOȘTENIT DE ROMÂNIA!

Eu îi aud zi și noapte! Tu nu îi auzi, Klaus Iohannis, pentru asta sufletul tău trebuie să fie împrejmuit de o ființă. Klaus Iohannis, unul dintre titani României este Crăișorul Munților, Eroul Național! Aura lui istorică se ridică din pământ cu vuiet, iar tu, o neghină politică, vrei să stai semeț în fața lui? La mormântul său de la Țebea au îngenuncheat Regii României, Maria și Ferdinand l, iar tu îi respingi titulatura nobilă de “Martir și Erou al Națiunii Române” votată în Parlamentul României?

Ordonă lacheilor tăi din PNL și UDMR să deblocheze Legea “Avram Iancu” de la Camera Deputaților, Comisia de Cultură! Sau tu ești lacheul lor? Dacă eram în secolul romantic când onorea se decidea cu pistolul, te provocam public pentru impietarea simbolurilor sacre ale națiunii mele. Klaus Iohannis, nu te recunosc ca emblemă a Culturii și Istoriei României! Să nu îndrăznești să vii la Țebea, ai pângărit Templul Sfânt al Apusenilor! Acolo odihnește Avram Iancu, străjerul spiritual al Transilvaniei românești!

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist român!


Comentarii

comentarii

Laurian Stănchescu

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist român.
shop.yellowstore.ro
Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
evomag.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Comodo SSL