KLAUS IOHANNIS, TE-AM DEZMOȘTENIT DE ROMÂNIA!

Klaus Iohannis, eu nu mai am nimic de pierdut, tot ce am avut de pierdut putrezește în pământ! Iar pământul nu mai învie pe nimeni, veșnicia morții este mai întinsă decât învierea. Tu stai peste România ca o ghilotină care izbește tot ce este românesc și are spirit național. Dar memoria mea s-a umplut cu ei ca o lună plină, iar ei sângerează. Da, Klaus Iohannis, morții mei dragi sângerează, așa cum sângerează ielele când bat pământul românesc. Doar că ei bat în pământul lor de jos în sus ca niște titani!

KLAUS IOHANNIS, TE-AM DEZMOȘTENIT DE ROMÂNIA!

Eu îi aud zi și noapte! Tu nu îi auzi, Klaus Iohannis, pentru asta sufletul tău trebuie să fie împrejmuit de o ființă. Klaus Iohannis, unul dintre titani României este Crăișorul Munților, Eroul Național! Aura lui istorică se ridică din pământ cu vuiet, iar tu, o neghină politică, vrei să stai semeț în fața lui? La mormântul său de la Țebea au îngenuncheat Regii României, Maria și Ferdinand l, iar tu îi respingi titulatura nobilă de “Martir și Erou al Națiunii Române” votată în Parlamentul României?

Ordonă lacheilor tăi din PNL și UDMR să deblocheze Legea “Avram Iancu” de la Camera Deputaților, Comisia de Cultură! Sau tu ești lacheul lor? Dacă eram în secolul romantic când onorea se decidea cu pistolul, te provocam public pentru impietarea simbolurilor sacre ale națiunii mele. Klaus Iohannis, nu te recunosc ca emblemă a Culturii și Istoriei României! Să nu îndrăznești să vii la Țebea, ai pângărit Templul Sfânt al Apusenilor! Acolo odihnește Avram Iancu, străjerul spiritual al Transilvaniei românești!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist român!

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Laurian Stănchescu

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist român.

Lasă un răspuns

Next Post

Romani, nu va mai bateti joc de tara voastra!

mie aug. 3 , 2016
Romania dispune intr-adevar de niste resurse naturale diverse si bogate, insa multi dintre locuitorii acestei frumoase tari inca n-au ajuns sa aprecieze si sa constientizeze cu adevarat valoarea si importanta unui mediu natural curat, nepoluat. Romani, nu va mai bateti joc de tara voastra! Barajele Romaniei sunt pline de deseuri neperisabile, […]
Romani, nu va mai bateti joc de tara voastra, Foto: www.facebook.com/Neamunit/

Poate vă place și:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
libris.ro