RSS

Comunicat de presă: Fenomenele a…

Ca în fiecare an Ser…

Laurian Stănchescu: "Scrisoare p…

Scrisoare publică ad…

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

KLAUS IOHANNIS, TE-AM DEZMOȘTENIT DE ROMÂNIA!

Print Friendly, PDF & Email

Klaus Iohannis, eu nu mai am nimic de pierdut, tot ce am avut de pierdut putrezește în pământ! Iar pământul nu mai învie pe nimeni, veșnicia morții este mai întinsă decât învierea. Tu stai peste România ca o ghilotină care izbește tot ce este românesc și are spirit național. Dar memoria mea s-a umplut cu ei ca o lună plină, iar ei sângerează. Da, Klaus Iohannis, morții mei dragi sângerează, așa cum sângerează ielele când bat pământul românesc. Doar că ei bat în pământul lor de jos în sus ca niște titani!

KLAUS IOHANNIS, TE-AM DEZMOȘTENIT DE ROMÂNIA!

Eu îi aud zi și noapte! Tu nu îi auzi, Klaus Iohannis, pentru asta sufletul tău trebuie să fie împrejmuit de o ființă. Klaus Iohannis, unul dintre titani României este Crăișorul Munților, Eroul Național! Aura lui istorică se ridică din pământ cu vuiet, iar tu, o neghină politică, vrei să stai semeț în fața lui? La mormântul său de la Țebea au îngenuncheat Regii României, Maria și Ferdinand l, iar tu îi respingi titulatura nobilă de “Martir și Erou al Națiunii Române” votată în Parlamentul României?

Ordonă lacheilor tăi din PNL și UDMR să deblocheze Legea “Avram Iancu” de la Camera Deputaților, Comisia de Cultură! Sau tu ești lacheul lor? Dacă eram în secolul romantic când onorea se decidea cu pistolul, te provocam public pentru impietarea simbolurilor sacre ale națiunii mele. Klaus Iohannis, nu te recunosc ca emblemă a Culturii și Istoriei României! Să nu îndrăznești să vii la Țebea, ai pângărit Templul Sfânt al Apusenilor! Acolo odihnește Avram Iancu, străjerul spiritual al Transilvaniei românești!

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist român!

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline