RSS

27 Martie 1918 (RE)Unire a Basar…

27 Martie 1918 (RE)Un…

Sa-l sustinem cu totii pe jurnal…

Sa-l sustinem cu toti…

Cine sunt de fapt cei de la USR:…

Cine sunt de fapt cei…

Extraordinar! Mai exista si patr…

Extraordinar! Mai exi…

(VIDEO) Si la 100 de ani de la M…

(VIDEO) Si la 100 de …

Dacian Ciolos ameninta de la o o…

Dacian Ciolos amenint…

Deznationalizare fortata a român…

Deznationalizare fort…

Minune in România? Se opreste pr…

Minune in România? Se…

Achitat definitiv dupa ce a stat…

Achitat definitiv dup…

Inca o batjocura la adresa român…

Inca o batjocura la a…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

KLAUS IOHANNIS, TE-AM DEZMOȘTENIT DE ROMÂNIA!

Klaus Iohannis, eu nu mai am nimic de pierdut, tot ce am avut de pierdut putrezește în pământ! Iar pământul nu mai învie pe nimeni, veșnicia morții este mai întinsă decât învierea. Tu stai peste România ca o ghilotină care izbește tot ce este românesc și are spirit național. Dar memoria mea s-a umplut cu ei ca o lună plină, iar ei sângerează. Da, Klaus Iohannis, morții mei dragi sângerează, așa cum sângerează ielele când bat pământul românesc. Doar că ei bat în pământul lor de jos în sus ca niște titani!

libris.ro

KLAUS IOHANNIS, TE-AM DEZMOȘTENIT DE ROMÂNIA!

Eu îi aud zi și noapte! Tu nu îi auzi, Klaus Iohannis, pentru asta sufletul tău trebuie să fie împrejmuit de o ființă. Klaus Iohannis, unul dintre titani României este Crăișorul Munților, Eroul Național! Aura lui istorică se ridică din pământ cu vuiet, iar tu, o neghină politică, vrei să stai semeț în fața lui? La mormântul său de la Țebea au îngenuncheat Regii României, Maria și Ferdinand l, iar tu îi respingi titulatura nobilă de “Martir și Erou al Națiunii Române” votată în Parlamentul României?

Ordonă lacheilor tăi din PNL și UDMR să deblocheze Legea “Avram Iancu” de la Camera Deputaților, Comisia de Cultură! Sau tu ești lacheul lor? Dacă eram în secolul romantic când onorea se decidea cu pistolul, te provocam public pentru impietarea simbolurilor sacre ale națiunii mele. Klaus Iohannis, nu te recunosc ca emblemă a Culturii și Istoriei României! Să nu îndrăznești să vii la Țebea, ai pângărit Templul Sfânt al Apusenilor! Acolo odihnește Avram Iancu, străjerul spiritual al Transilvaniei românești!

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist român!


Articolele publicate de catre Glasul.info pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si numai cu citarea sursei prin link activ. Preluarea integrala a articolelor poate fi facuta numai in baza unui acord scris din partea Glasul.info.

Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!


loading...

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...
Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline
Citește articolul precedent:
Pe 2 august 1940 Stalin semna decretul abuziv de infiintare a Republicii Socialiste Moldovenesti
Pe 2 august 1940 Stalin semna decretul abuziv de infiintare a Republicii Sovietice Socialiste Moldovenesti

Pe 2 august 1940 Stalin semna decretul abuziv de infiintare...

Mama unei gimnaste romance: "Se pregatesc de parada la Jocurile Olimpice de la Rio 2016 cu sportivi de 30 si 35 de ani, care reprezinta Romania?"
Mama unei gimnaste romance: “Se pregatesc de parada la Jocurile Olimpice de la Rio 2016 cu sportivi de 30 si 35 de ani, care reprezinta Romania?”

Ca si pentru multe din domeniile economiei si industriei romanesti,...

Alo, CNCD-ul? O clujeanca afectata de "sabino-ghermanism" vrea alungarea "viniturilor" din Cluj!
Alo, CNCD-ul? O clujeanca afectata de “sabino-ghermanism” vrea alungarea “viniturilor” din Cluj!

Propaganda antiromaneasca a lui Sabin Gherman de pe la posturile...

Închide