RSS

Comunicat de presă: Fenomenele a…

Ca în fiecare an Ser…

Laurian Stănchescu: "Scrisoare p…

Scrisoare publică ad…

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Guvernul Romaniei acorda 60 de milioane de euro Republicii Moldova

Print Friendly, PDF & Email

Guvernul Romaniei a fost de acord in sfarsit cu deblocarea unei prime transe de 60 de milioane de euro din imprumutul pe care statul roman l-a acordat Republicii Moldova. Pe data de 24 august 2016, autoritatile din Romania vor vira prima transa in valoare de 60 de milioane de euro dintr-un imprumut rambursabil de 150 de milioane de euro pentru Republica Moldova.

Potrivit unui proiect de hotarare al Ministerului de Finante din Romania, Republica Moldova a indeplinit conditiile necesare pentru acordarea imprumutului, astfel ca Guvernul Romaniei a aprobat deblocarea unei prime transe din imprumut.

Guvernul Romaniei acorda 60 de milioane de euro Republicii Moldova

Statul roman a impus conditia unor masuri reale de reforma si de proceduri care vor trebui urmate de catre Guvernul Republicii Moldova, pentru a putea primi sprijinul financiar promis.Imprumutul de 150 de milioane de euro acordat de catre statul roman Republicii Molova este unul rambursabil, acordul fiind stabilit pentru o perioada de cinci ani.

Printre conditiile impuse pentru acordarea sprijinului financiar, se afla numirea unui guvernator pentru Banca Nationala a Republicii Moldova, un pachet de legi cu privire la mediul de afaceri, aprobarea unor masuri concrete anticoruptie si implementarea Acordului de asociere a Republicii Moldova la UE.

Glasul.info

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline