RSS

Inaugurare care îndeamnă la neui…

Inaugurare care îndea…

De ce nu avem autostrăzi? De mil…

Da! Asta ne spune un …

Naționaliștii români avertizează…

Naționaliștii români …

După ce francezii au fost avanga…

După ce francezii au …

Asalt împotriva valorilor conser…

Asalt împotriva valor…

Pledoarie a unui deputat pentru …

Pledoarie a unui depu…

O nouă hemoragie dinspre PNL spr…

O nouă hemoragie dins…

Deputatul UDMR Attila Korodi: "P…

Deputatul UDMR Attila…

Ministerul Culturii a elaborat p…

Ministerul Culturii a…

Sorina Matei despre ultima ieșir…

Sorina Matei despre u…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Guvernul Romaniei acorda 60 de milioane de euro Republicii Moldova

Print Friendly, PDF & Email

Guvernul Romaniei a fost de acord in sfarsit cu deblocarea unei prime transe de 60 de milioane de euro din imprumutul pe care statul roman l-a acordat Republicii Moldova. Pe data de 24 august 2016, autoritatile din Romania vor vira prima transa in valoare de 60 de milioane de euro dintr-un imprumut rambursabil de 150 de milioane de euro pentru Republica Moldova.

Potrivit unui proiect de hotarare al Ministerului de Finante din Romania, Republica Moldova a indeplinit conditiile necesare pentru acordarea imprumutului, astfel ca Guvernul Romaniei a aprobat deblocarea unei prime transe din imprumut.

Guvernul Romaniei acorda 60 de milioane de euro Republicii Moldova

Statul roman a impus conditia unor masuri reale de reforma si de proceduri care vor trebui urmate de catre Guvernul Republicii Moldova, pentru a putea primi sprijinul financiar promis.Imprumutul de 150 de milioane de euro acordat de catre statul roman Republicii Molova este unul rambursabil, acordul fiind stabilit pentru o perioada de cinci ani.

Printre conditiile impuse pentru acordarea sprijinului financiar, se afla numirea unui guvernator pentru Banca Nationala a Republicii Moldova, un pachet de legi cu privire la mediul de afaceri, aprobarea unor masuri concrete anticoruptie si implementarea Acordului de asociere a Republicii Moldova la UE.

Glasul.info


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

Activitatea noastră poate fi susținută și îmbunătățită prin finanțarea acțiunilor pe care le desfășurăm. Dacă apreciați ceea ce facem și ce încercăm să facem și pe viitor, puteți contribui prin donații:
Cont in LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
Cont in EURO: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22

Donatii prin PayPal

Alege valuta

Indroduceti sumaComentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline