RSS
«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Israelul recurge la o masura fara precedent

Print Friendly, PDF & Email

Autoritatile din Israel recurg la o masura fara precedent si anume la infiintarea unei institutii subordonata ministerelor de interne si celui pentru securitate interna, cu scopul de a intocmi liste si identifica persoanele care fac apel la boicotarea statului Israel.

Astfel, statul Israel isi anunta intentia de a expulza de acum inainte si de a interzice pe teritoriul sau persoanele care militeaza pentru boicotarea statului Israel, se arata intr-un comunicat al politiei israeliene. Printre primii vizati sunt cei care isi declara simpatiile pro palestiniene, dar si cei care militeaza pentru izolarea statului Israel.

Israelul recurge la o masura fara precedent

Sub atenta indrumare si organizare a Ministerului de Interne din Israel, vor fi organizate echipe a caror responsabilitate va fi aceea de a expulza sau a impiedica accesul in Israel a persoanelor care militeaza impotriva intereselor Israelului.

In documentul facut public de catre politia israeliana se mai arata ca:

“Cei care isi doresc sa izoleze Israelul nu vor ramane nepedepsiti”

De asemenea, politicieni de prim rang de pe scena politica israeliana au facut declaratii despre interzicerea celor care duc sau initiaza campanii de boicotare a Israelului.

Glasul.info

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline