RSS
«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Ilie Bratu: “Republica Moldova este libera sa-si construiasca prezentul si viitorul in spatiul etnic si istoric al devenirii sale nationale, acesta fiind ROMÂNIA!”

Print Friendly, PDF & Email

Azi, la cei 25 de ani de ,,Independenta”, eu (n.r. Ilie Bratu), semnatarul Declaratiei de Independenta, ii doresc acestei creaturi a lui Hitler-Stalin-Hrusciov pe nume Republica Moldova, viata lunga – tocmai 3 zile cu cea de alaltaieri!

Iar celor care ignora Declaratia de Independenta, in care este stipulat clar ca ,,Republica Moldova trebuie sa-si construiasca prezentul si viitorul in spatiul istoric si etnic al devenirii noastre nationale” – sa le piara saminta!

Reiterez: ROMÂNIA, in frontierele sale de pina la ocupatia sovietica din 1940, este PATRIA (TARA) MEA!

Ilie Bratu: “Republica Moldova este libera sa-si construiasca prezentul si viitorul in spatiul etnic si istoric al devenirii sale nationale, acesta fiind ROMÂNIA!”

In Declaratia de Independenta este stipulat: ,,Republica Moldova  este libera sa-si construiasca prezentul si viitorul in spatiul etnic si istoric al devenirii sale nationale“, or, spatiul despre care este vorba nu este altceva decit ROMÂNIA in frontierele sale firesti de pina la ocupatia sovietica din 1940!

Astfel, insusi documentul de capatii al Republicii Moldova ne obliga sa facem si pasul urmator, sa lichidam consecintele Pactului Stalin-Hitler!… Guvernantii de pe malul Bîcului insa (si fostii, si actualii), au intors pe dos continutul Declaratiei de Independenta si o interpreteaza ca independenta fata de Patria-mama ROMÂNIA…

De aici pornesc toate problemele acestui stat artificial! Iata de ce eu le zic acestora separatisti si urmasi ai lui Hitler si Stalin! Astia numesc la tot pasul Republica Molotov-Ribbentrop Tara, iar eu le mai zic o data: celor care-i zic R.Moldova Tara – sa li se usuce limba in gura!

Pentru mine, ca si pt cea mai mare parte a romanilor din stanga Prutului, Patria (Tara) imi este ROMÂNIA MARE! Si, daca tot e Ziua Independentei Republicii Moldova, ii doresc si eu, unul din semnatarii Declaratiei de Independenta:
Sa traiasca cit apa-n ciur!

Autor: Ilie Bratu

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline