libris.ro

Ilie Bratu: „Republica Moldova este libera sa-si construiasca prezentul si viitorul in spatiul etnic si istoric al devenirii sale nationale, acesta fiind ROMÂNIA!”

Ilie Bratu: „Republica Moldova este libera sa-si construiasca prezentul si viitorul in spatiul etnic si istoric al devenirii sale nationale, acesta fiind ROMÂNIA!”

Azi, la cei 25 de ani de ,,Independenta”, eu (n.r. Ilie Bratu), semnatarul Declaratiei de Independenta, ii doresc acestei creaturi a lui Hitler-Stalin-Hrusciov pe nume Republica Moldova, viata lunga – tocmai 3 zile cu cea de alaltaieri!

Iar celor care ignora Declaratia de Independenta, in care este stipulat clar ca ,,Republica Moldova trebuie sa-si construiasca prezentul si viitorul in spatiul istoric si etnic al devenirii noastre nationale” – sa le piara saminta!

Reiterez: ROMÂNIA, in frontierele sale de pina la ocupatia sovietica din 1940, este PATRIA (TARA) MEA!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Ilie Bratu: „Republica Moldova este libera sa-si construiasca prezentul si viitorul in spatiul etnic si istoric al devenirii sale nationale, acesta fiind ROMÂNIA!”

In Declaratia de Independenta este stipulat: ,,Republica Moldova  este libera sa-si construiasca prezentul si viitorul in spatiul etnic si istoric al devenirii sale nationale„, or, spatiul despre care este vorba nu este altceva decit ROMÂNIA in frontierele sale firesti de pina la ocupatia sovietica din 1940!

Astfel, insusi documentul de capatii al Republicii Moldova ne obliga sa facem si pasul urmator, sa lichidam consecintele Pactului Stalin-Hitler!… Guvernantii de pe malul Bîcului insa (si fostii, si actualii), au intors pe dos continutul Declaratiei de Independenta si o interpreteaza ca independenta fata de Patria-mama ROMÂNIA…

De aici pornesc toate problemele acestui stat artificial! Iata de ce eu le zic acestora separatisti si urmasi ai lui Hitler si Stalin! Astia numesc la tot pasul Republica Molotov-Ribbentrop Tara, iar eu le mai zic o data: celor care-i zic R.Moldova Tara – sa li se usuce limba in gura!

Pentru mine, ca si pt cea mai mare parte a romanilor din stanga Prutului, Patria (Tara) imi este ROMÂNIA MARE! Si, daca tot e Ziua Independentei Republicii Moldova, ii doresc si eu, unul din semnatarii Declaratiei de Independenta:
Sa traiasca cit apa-n ciur!

Autor: Ilie Bratu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info