Cei din mafia tehnocrata stiau cu sapte luni inainte ca vor prelua puterea in Romania

Cei din mafia tehnocrata stiau cu sapte luni inainte ca vor prelua puterea in Romania!

Dupa ce anterior National.ro facuse niste dezvaluiri uluitoare despre legaturile aflate in conflict de interese ale Ministrului Sanatatii, Vlad Voiculecu, jurnalistul Catalin Tache isi continua dezvaluirile pe aceasta tema, aducand la lumina niste declaratii care ar trebui sa ne puna pe toti pe ganduri.

Valeriu Ciolan Nicolae, fost secretar de stat la Ministerul Muncii, a dezvaluit ca actualul ministrul al sanatatii, Vlad Voiculecu, il suna in urma cu sapte luni de la Viena, anuntandu-si inca de pe atunci intrarea in Guvern, dezvaluie national.ro.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Cei din mafia tehnocrata stiau cu sapte luni inainte ca vor prelua puterea in Romania

Deoarece doctorul oncolog Patriciu Achimas Cadariu incercase atat timp cat s-a afat la conducerea Ministerului Sanatatii sa scada drastic pretul umflat al medicamentelor si implicit profitul porcesc al marilor companii care vand medicamente pe piata romaneasca, acesta s-a trezit tocat marunt vreme indelungata de asa zisa “societate civila” formata cu preponderenta din ONG-uri sorosiste. Daca i-ar fi reusit manevra bietului Achimas, atunci aceasta ar fi reprezentat o adevarata gaura facuta in pusculita marilor companii care vand medicamente in Romania.

Ni se dovedeste astfel pentru inca o data, asta daca mai era cazul, ca asa zisii tehnocrati au o agenda care presupune stoparea oricaror actiuni in beneficiul cetatenilor romani si a statului roman, exemple relevante fiind mazilirile recente ale ministrului Achimas Cadariu si ale secretarului de stat Gabriel Biriş.

Razboiul transportatorilor

Pentru noi nu este deloc intamplatoare locatia din care Vlad Voiculecu isi “urla” cu sapte luni inainte prezenta in guvernul Romaniei (n.r. Viena). Inainte de falimentarea ultimelor companii de asigurari romanesti, austriecii detineau 25% din sectorul bancar (Raiffeisen si BCR) si cel al asigurarilor(Vienna Insurance si Uniqa in domeniul asigurarilor).

Acum s-a ajuns dupa largul concurs al “serviciilor romanesti” ca austriecii sa detina monopulul pe piata asigurarilor din Romania si sa ridice preturile la RCA pana dincolo de limitele normalului si al suportabilitatii. Reactia transportatorilor este una fireasca si justificata, insa acum nu sare nimeni din guvern cu o ordonanta de urgenta pentru a apara interesele romanesti, transportatorii fiind dusi in continuare cu zaharelul si pusi in asteptare pentru inca o perioada de sase in luni in care li se va lua in continuare pana si pielea de oase.

Apararea marilor evazionisti din Romania

Orice masuri luate in beneficiul romanilor trebuie numaidecat oprite, iar initiatorii acestora trebuie pedepsiti astfel incat sa-si cunoasca mai bine “locul”. Proiectul propus de catre Gabriel Biriş, fostul secretar de stat de la Ministerul Finantelor, ar fi afectat in mod special pe marii evazionisti din Romania. Cine sunt oare marii evazionisti din Romania? Toata lumea stie raspunsul la aceasta intrebare, insa conducerea Romaniei este ocupata mai degraba cu linsul clantelor pe la diverse ambasade decat cu intrarea in normalitate si asigurarea unei concurente loiale in economia si piata romaneasca.

„Companiile Kaufland, Coca-Cola, Nestle sau Heineken au CAPITULAT în fața procurorilor români după ce au fost prinse cu minciuna. Frauda este URIAȘĂ. Kaufland România a achitat taxă de ambalaje de 12.453.043 lei, adică aproape 2,77 milioane de euro.”, scria activenews.ro pe 29 aprilie 2016

„Deputatul PNL Radu Zlati cere ANAF să demareze controale la lanțurile de magazine Mega Image, Carrefour, Lidl sau Kaufland, despre care afirmă că fac evaziune fiscală într-o mult mai mare măsură decît alte unități comerciale călcate deja de inspectorii statului.”, scria nasul.tv

Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Dragul nostru aliat SUA, daca ambasadorii tai sunt prosti, atunci te rog sa ii tii acasa

mie sept. 14 , 2016
Cu asemenea “prieteni” precum ambasadorii SUA de la Chisinau, James Pettit, respectiv cel de la Bucuresti, Han Klemm, ce nevoie am mai avea oare noi romanii si de dusmani? In timp ce SUA isi rezolva problemele interne prin metode deosebit de brutale, precum controversatul asediu de la Waco, incident in […]
Dragul nostru aliat SUA, daca ambasadorii tai sunt prosti, atunci te rog sa ii tii acasa

Poate vă place și:

libris.ro