libris.ro

Dragul nostru aliat SUA, daca ambasadorii tai sunt prosti, atunci te rog sa ii tii acasa

Dragul nostru aliat SUA, daca ambasadorii tai sunt prosti, atunci te rog sa ii tii acasa

Cu asemenea „prieteni” precum ambasadorii SUA de la Chisinau, James Pettit, respectiv cel de la Bucuresti, Han Klemm, ce nevoie am mai avea oare noi romanii si de dusmani?

In timp ce SUA isi rezolva problemele interne prin metode deosebit de brutale, precum controversatul asediu de la Waco, incident in timpul caruia au murit 76 de persoane (barbati, femei si copii), ambasadorii americani pretind a purta flacara democratiei in intreaga galaxie cunoscuta de catre umanitate, frizand adeseori limitele ipocriziei si ale ridicolului.

Dragul nostru aliat SUA, daca ambasadorii tai sunt prosti, atunci te rog sa ii tii acasa

Dupa gafa cu „oarecare” conotatii istorice a ambasadorului SUA la Chisinau, James Pettit, iata ca vine randul ambasadorului SUA la Bucuresti, Hans Klemm, de a da si el cu oistea in gard. Deputatul fugar si dovedit infractor de catre autoritatile romanesti, Marko Attila, a publicat pe o retea de socializare o fotografie in care ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, se afiseaza tinand asa zisul steag secuiesc, flancat fiind de doi lideri locali UDMR-isti cu probleme penale.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Din fotografia distribuita cu o larga generozitate pe retelele de socializare de catre infractorul fugar Marko Attila, se observa ca ambasadorul american Hans Klemm face alergie doar la coruptia politicienilor romani. Asadar, coruptia ucide numai atunci cand este infatuita de catre etnicii romani, fiind ingaduita insa luptatorilor pentru „libertatea” de a putea duce o politica tribala, de tip apartheid, al carei principal scop este maghiarizarea tuturor nemaghiarilor aflati in imediata vecinatate.

Clanul Carpaci de la Timisoara VS Clanul Carpaci de la Sfantu Gheorghe
Clanul Carpaci de la Timisoara VS Clanul Carpaci de la Sfantu Gheorghe
Antal Arpad este individul care in cariera sa politica deosebit de controversata a avut o serie de actiuni si de declaratii incalificabile din partea unei autoritati a statului roman, amenintand etnicii romani ca vor avea soarta sarbilor din Kosovo, a amendat un etnic roman pentru ca flutura steagul Romaniei si a fost sanctionat de mai multe ori pentru ofense aduse insemnelor nationale.

Singura „libertate” dupa care plang extremistii maghiari este aceea de a putea duce o politica tribala, prin care sa poata fi lasati sa maghiarizeze „in voie” toate natiunile conlocuitoare, pana se va ajunga ca pana si broastele sa cante „Az a szép!”.

Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info