libris.ro

Ungurii extremisti din Romania sunt derutati! Nu mai stiu in fundul carei puteri mondiale sa-si bage nasul pentru a castiga teritorii romanesti

Ungurii extremisti din Romania sunt derutati! Nu mai stiu in fundul carei puteri mondiale sa-si bage nasul pentru a castiga teritorii romanesti

Ungurii extremisti din Romania sunt derutati! Nu mai stiu in fundul carei puteri mondiale sa-si bage nasul pentru a castiga teritorii romanesti.

Afisarea ambasadorului SUA la Bucuresti, Hans Klemm, alaturi de steagul secuiesc la Sfantu Gheorghe, a produs o mare dilema in randul extremistilor si iredentistilor unguri. Multi dintre ei se intreaba acum in care fund ar fi mai potrivit sa-si bage nasul pentru a putea primi teritorii romanesti: in al rusilor sau al americanilor?

Pana acum cateva zile lucrurile erau extrem de clare: se lucra intens la demitizarea istoriei romanesti, se contestau toate tratatele de istorie romanesti realizate in perioada comunista, se ridica in slavi politica actuala a lui Viktor Orban copiata dupa modelul patentat de catre Vladimir Putin.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


[info]Secretele armatei. Puterea din umbra[/info]

Ungurii extremisti din Romania sunt derutati! Nu mai stiu in fundul carei puteri mondiale sa-si bage nasul pentru a castiga teritorii romanesti

Orice stire in care erau implicati americanii era disecata marunt de catre propagandistii iredentismului maghiar, aruncandu-se imediat pisica moarta in curtea yankeilor, se faceau adeseori acuzatii cu privire la slugarnicia SUA in fata Israelului, dar in acelasi timp se dadeau contraexemple „pozitive” din curtea tatucului Putin si a mamei Rusia.

Insa de cand a poposit ambasadorul Hans Klemm in secuime si s-a pozat cu steagul secuiesc, toata aceasta propaganda s-a oprit brusc, ciracii orbanismului si putinismului din randul extremistilor maghiari fiind temporar orbiti ca niste caprioare care s-au trezit noaptea in fata farurilor puternice ale unei masini. Ce se fac ei de acum? Care fund le-ar putea indeplini fanteziile irendentiste mai repede? Istoria le-a dat de mai multe ori acestor indivizi cateva palme de le-au tiuit pentru multa vreme urechile. Daca vor alege din nou fundul gresit in care sa-si bage nasul?

Glasul.info

PS: Acesta este un pamflet si trebuie privit ca atare

[notice]Articole similare:

[/notice]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info