O.U.G. 13 – Binomul sinistru SUA-UE si scopurile ascunse

O.U.G. - Binomul sinistru SUA-UE si scopurile ascunse, Foto: Twitter.com

Politicienii sau mai bine spus,politrucii (persoane însărcinate cu implementarea în şcoli, firme şi fabrici a doctrinei bolşevice/comuniste/socialiste sau cum doriţi să-i spuneţi, când comunismul era încă oficial, acum acestea fiind implantate în presă) testează în fiecare zi, limita de toleranţă (acesta fiind cuvântul cel mai potrivit, pentru că înseamnă a accepta ceva ce se ştie că e rău, doar pentru că cineva ţi-o cere) a poporului Român, pentru a vedea cu câte trădări, infracţiuni şi mârşăvii pot scăpa.

Aşa au făcut şi când (la dictatul sua, primit prin intermediul ue) au lansat această ordonanţă de urgenţă. După 5 zile, au bătut în retragere, însă nu fiindcă i-ar fi copleşit numărul uriaş al cetăţenilor responsabili din stradă, sau fiindcă i-ar fi mustrat conştiinţa (nici nu poate fi vorba de aşa ceva) ci pentru a lua-o pe o cărare.

Dacă aceasta calea făţişă nu a funcţionat,oamenii revoltandu-se, au decis să o ia pe uşa din spate. După cum ştim din experienţă mai multor cazuri,cum ar fi cel al exploatării miniere de la Roşia Monatana sau a celei de gaze de şist de Pungeşti, ei nu renunţă niciodată la planul original şi fie îl prezintă sub altă înfăţişare după cum este şi cazul CONSTITUŢIEI EUROPEI (caz pe care îl voi expune într-un articol viitor) fie îl pun în aplicare în secret.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


O.U.G. – Binomul sinistru SUA-UE si scopurile ascunse

Înainte de a începe anunţul dezinformator, premierul Grindeanu a ţinut să creeze o DIVERSIUNE încercând să CREEZE el însuşi ,o “dezbinare”, care există însă doar în imaginaţia sa bogată, lucru evident, când acesta a încercat să ne lămurească, de ce această dezbinare este invizibilă pentru toţi. Acesta a spus ce dezbinarea este între votanţii şi susţinătorii lor şi persoanele din stradă (adică acei măscărici îndoctrinaţi complet şi ireversibl care “protesteau” în faţă “preşedinţiei”, care de fapt este reşedinţa Regală, deturnată de aceşti bolşevici fără Dumnezeu).

Ţin să-l anunţ că oamenii inteligenţi încă din blestemată zi de 1 ianuarie 1948, nu au fost niciodată uniţi cu reprezentanţii şi propagandiştii Ciumei Roşii în primul rând pentru că au ştiut că România a fost, este şi va rămâne Regat şi că nu îi poate fi mai bine decât în Monarhie, în al doilea rând pentru că au fost oameni NAŢIONALIŞTI, iubitori de ţară şi unionişti şi în al treilea rând pentru că aceste creature propagandistice a apocalipsei ce urmeaza să vină (şi care încă nu a trecut) au fost, sunt şi vor fi INTERNAŢIONALIŞTI, scopul lor fiind crearea INTERNAŢIONALEI BOLŞEVICE, adică lumea bolşevică, fără ţări şi condusă de ei.

Nu numai ca dezbinarea nu exista,dar de exemplul la Satu Mare s-a strigat “Poliţia e cu noi” (şi chiar a fost, impreuna cu Jandarmeria) chiar in faţa sediului Poliţiei “Vechi” (centrale).

Acesta este şi cazul Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului. În declaraţia oficială au fost spuse unele lucruri care au trecut neobservate, şi nediscutate în ”presă” consacrată care dovedesc că această e doar una din noile amestecări ale EURSS-ului sau Noului URSS (numit astfel datorită oamenilor, modalitătiilor de operare şi a scopului final) în treburile interne.

Astfel, lucruriile ascunse sau trecute cu vederea sunt :

  1.  : Faptul că premierul a spus, că intreg conţinutul acestei ordonanţe va fi aplicat oricum, iar că atât conţinutul cât şi modificariile viitoare vor fi făcute astfel încât să respecte decizia CCR, directiva (adică dictatul) UE, şi legiile ţării
  2.  : Deşi a spus că ordonanţa va fi fie abrogată (sugerând că el o defineşte altfel decât înţelesul de anulare din dicţionar) sau prorogată (adică amânată), nu numai că nu a spus acelaşi lucru despre conţinut, dar a a insistat pe faptul că si conţinutul, va fi regândit (încât să respecte dictuatul UE) şi trimis în parlament pentru aprobare.
  3.  : El a spus că decizia CCR treuie respectată de oricine, indiferent de profesie, acesta incluzând şi toţi românii (sugerând că el ştie care va fi răspunsul acesteia şi că poporul nu va fi de acord cu el), uitând că chiar şi în situaţie de pace, cu atât mai mult cea de protest actuală faţă de politicienii corupţi, POPORUL are ultimul cuvânt, nu instituţiile statutului.
  4.  : A omis să spună,că CCR lucrează pe baza aşa zisei constituţii, care nu numai că nu a fost aprobată niciodată,este ILEGALĂ din start. Astfel că judecătorii CCR nu au pe ce să-şi bazeze decizia, ultima constituţie VALABILĂ ŞI LEGALĂ fiind cea din 1923 a Regatului Român, ambele fiind supramite de 70 ani de oligarhia comunistă din care face parte.
  5.  : Odată cu aceste proteste s-au omis toate celelalte prevederi ale acestei ordonanţe,la fel de grave ca şi pragul de 200.000 Lei. Acestea sunt :
    a – Faptul că pedeaspă pentru faptele de corupţie şi abuz în serviciu se reduce de la 7 la 3 ani,astfel reducându-se şi termenul de presciere (care nu ar trebui să existe pentru nici un fel de infracţiune)
    b – Faptul că termenul de prescriere şi aşa redus automat,va fi redus în mod special la doar 6 luni, sub pretextul prevenirii abuzului statului asupra cetăţeanului. Nu este abuz, când a fost comisă o infracţiune care trebuie pedepsită, indiferent de cât timp a trecut de la comiterea ei (iar la cât de subdezvoltat şi deci lent este sistemul juridic de la noi, asta presupune că toate infracţiunile să fie iertate)
    c – Faptul că dacă păgubitul nu depune plângere, infracţiunea să nu poată fi cercetată iar banii recuperaţi
    d – Faptul că se aşteaptă ca în cazul unei infrctiuni, de exemplu, de un director, acesta în calitate de persoană fizică (simplă) să denunţe persoană sa juridică, practic să se autodenunţe (asemenea caz nu cred că a existat în această ţară, cel puţin nu la nivel înalt).

Cât priveşte amestecarea SUA şi EURSS în această treabă, veţi spune că nu e posibilă, doar toate posturile de televiziune şi presă scrisă online ne laudă. Ei bine, este posibilă,pentru cei care ştiu cum funcţionează SUA.

În nenumărate declaraţii a nenumăraţi oficiali şi sfătuitori ai oficialilor (exemplul jidanul George Friedman), aceştia au spus că acesta este modul de funcţionare a SUA ”Noi finanţăm ambele tabere, pentru a se bate între ele şi nu cu noi”. Acesta este situatia si in cazul de fata.

Cei informati stiu,ca de fapt,UE,este doar organizaţia creată de SUA (la fel ca şi ONU,NATO,FMI şi altele) pt a fi pârghii în atingerea interesului şi scopului său final, cel al guvernării mondiale (şi acesta recunoscut de oamenii implicaţi în el,cum ar fi evreul Rotschild în autobiografia sa lansată în anul 2000).

Scopul UE este de a se transformă într-o federaţie şi a constitui astfel,primul pas spre guvernarea mondială.După cum am spus mai sus, chiar şi premierul Grindenu a menţionat clar că conţinutul O.U.G. va merge mai departe şi va respecta cerinţele din directiva UE.

Tot primul ministru a mai spus şi că nu numai că nu va demisiona (nici el şi nici guvernul) acesta fiind o nouă dovadă de dispreţ şi aroganţă la adresa oamenilor (care au decis că trebuie să plece) ci va merge mai departe cu programul (antinaţional şi distrugător) de guvernare,după cum se aşteaptă şi au fost sfătuiţi de către membrii de partid şi votanţi (adică acei oameni,majoritatea absolută fiind în vârstă,nostalgici şi cu doctrina bolşevică atât de bine inoculată în minte încât ei nu pot concepe alt sistem de guvernare decât cel din aşa zisă ”epoca de aur” care a fost, de fapt, în perioada interbelică),aceiaşi votanţi care au ieşit în stradă (sub 50 persoane) adunaţi cel mai probabil din rândul paritudului sau plătiţi pt a „protesta” la orice mişcare împotriva aparatului de propagandă (care în ultimii 70 ani a infestat şi şi-a întins tentculele în toată presă) şi acestei olgarhii comuniste,după cum a fost şi cazul evacuării legale şi anunţate a antenei 3 unde au apărut oameni,cu mesaje ABERANTE ca şi cel din poză de mai jos (că să nu mai spun de cei rătăciţi care au fost dispuşi să-şi doneze şi casa doar pt ca propagandă să continue).

Miting organizat de Antena 3 a avut loc vineri, în Piaţa Constituţiei, Foto: adevarul.ro
Miting organizat de Antena 3 a avut loc vineri, în Piaţa Constituţiei, Foto: adevarul.ro

Nu vi se par aceşti oameni la fel ca şi cei din Corea de Nord (care,după cum au arătat nenumărate documentare,sunt programaţi de mici să preaslăvească şi plângă pt sistemul comunist şi “liderii” lui)?

Antena 3 este evacuata, Foto: Facebook
Antena 3 este evacuata, Foto: Facebook

In relatarea din ziarul Timpul de New York ( www.nytimes.com ) a fost prezentată şi neacceptarea unui domn, pe nume Cristian Pârvulescu,despre atitudinea şi politica democrată iliberala (după cum a fost numită) a liderilor de partid de dreapta naţionalişti din Polonia şi cei pseudo-naţionalişti a celor de stânga din Cehia şi Slovacia care au ajuns premieri,şi care,presupune opunerea interferării străinilor în treburile interne,opunerea sistemului liberal (sistem care nu are nici o legătură cu libertaţiile oamenilor) din vest în favoare unui guvern centralizat,acesta spunând că aceste proteste nu sunt doar anti-corupţie ci şi pt păstrarea democraţiei.

Acest domn a înţeles exact opusul a ceea ce doresc să facă naţionaliştii în toate tăriile unde sunt votaţi,ţări a căror număr creşte vertiginos zilnic. Naţionaliştii vor ieşirea din aceste organizaţii supranaţionale care nu fac decât să atace suveranitatea, independenţa, dorinţele şi interesele naţionale şi ale poporului pt aşa zisul interes comun internaţional (de observat caracteristica comunistă) folosindu-se non-stop de implicarea în treburile interne ale tăriilor, pentru a atinge acest scop, lucru atât de mult urât de toate popoarele,în frunte cu cel Român.

Practic, dorinţa naţionaliştilor şi a acestei politici iliberale este exact ceea ce a cerut (şi obţinut până în 1941) poporul Român de la politicieni şi anume să fie naţionalişti şi înaintea luării oricărei decizii să se întrebe dacă aceasta respectă dorinţele şi interesele poporului şi a ţării, dacă se contribuie la fericirea sau bunăstarea poporului şi a nu lasă străinii să se amestece in treburile interne.

De ce acest domn (care se pare că e decanul şcolii naţionale de Studii Politice şi Administraţie Publică, ceea ce e cu atât mai grav,faptul că are aceasta părere), când a văzut că toate popoarele din tăriile învecinate şi îndepărtate se trezesc această idee nu a mai fost bună? Răspunsul nu poate fi decât propagandă fantezistă, anti naţională şi anti Rusia a Americii care au impus-o si altor state naţionale sau simple ţari, care insă scapă de sub această vrajă.

Cât despre viziunea liberală aceasta presupune restrângerea regulilor dintr-o ţară (reguli cum ar fi interzicerea alimentelor modificate genetic, standardelor de siguranţă auto etc), deschiderea porţilor larg vânzării şi folosirii armelor de foc, renunţarea la identitatea naţională şi cultură şi deci lăsarea homosexualilor şi lesbienelor să se desfăşoare în voie (incluzând paradele ”mândria de a fi homosexual” organizate anual de AMBASADA SUA), eliminarea restrictilor pentru corporaţiile multinaţionale şi lăsate să se desfăşoare în voie, privatizarea distribuţiei de apă, gaz, canal, curent,etc.

După cum puteţi vedea,liberalismul politic nu are nici o legătură cu libertatea fizică a omului şi drepturile lor.
Propuneriile mele pt a rezolva aceste probleme ar fi următoarele:
– Demisia sau dizolvarea parlamentului şi guvernului
– Scoaterea în ilegalitatea a tuturor partidelor contaminate sau create de comunişti (de ex. Psd,pdl,pnl,udmr,pc,etc) şi “copiii” acestora (ex pmp,unpr etc)
– Afirmarea ceea ce toţi juriştii,judectorii,avocaţii etc ştiu,şi anume faptul că singură constituţie valabilă este cea din 1923 şi astfel România este reAfirmată şi oficial,ceea ce legal şi moral este clar de mult,şi anume că este Regat
– Organizarea de alegeri anticipate unde partidele contaminate şi toţi membrii lor (trecuţi pe o lista neagră) să nu mai poată candida în viitor pt nici un post sau functie publică ,nici ei şi nici urmaşii acestora,pentru următoarele 5 generaţii şi rudele până la gradul 5 pentru următoarele 5 generaţii,incepand de la copiii lor.
– Ieşirea din UE, NATO şi toate restul organizaţiile supranaţionale care au că singur scop progresiv anularea suveranităţii, independenţei şi în final existenţei că STAT NAŢIONAL.

[alert-announce]Autor: B. George[/alert-announce]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info