Un roman cu capul pe umeri: “Eu nu mai #rezist. Ceva nu se leagă!”

Un roman cu capul pe umeri: “Eu nu mai #rezist. Ceva nu se leagă!”. Iata ca nu toti romanii se lasa manipulati si intaratati pana la punctul culminant cand ajung sa simta o “manie sfanta”, “revolutionara”, impotriva hotilor, fara a sti de fapt cine sunt cu adevarat hotii. Elemér Nagy compara faptele de coruptie ale politicienilor romani si enumera acuzatiile facute in presa din Romania la adresa “alesilor neamului”, surprinzand dintr-o maniera obiectiva intreg tabloul scenei politice romanesti.

Intr-adevar domnule Elemér Nagy, ceva chiar nu se leagă, ca si in cazul diversiunii Colectiv, atunci cand ne-a fost bagat pe gat pe nepusa masa “guvernul meu”, un guvern care a obligat Romania sa bata pasul pe loc pentru un an de zile.

Un roman cu capul pe umeri: “Eu nu mai #rezist. Ceva nu se leagă!”

“Eu nu mai #rezist. Ceva nu se leagă.
1. Strigați “Hoții”, dar Dragnea este condamnat fiindcă a trimis niște SMS-uri, și este învinuit de abuz în serviciu. Ponta acuzat de evaziune fiscală. Tăriceanu este acuzat de fals în declarații. Cred că vă referiți la Iohannis care a furat o casă.
2. “Jos corupția” de acord. Abuzul în serviciu nu e corupție, nici evaziunea fiscală, nici declarația mincinoasă. Înlesnirea vânzării flotei în schimbul unui avantaj material este. Acordarea unei case pe Legea 112 fără nici un drept în propriul interes este.
3. “Jos PSD” de acord. La viitoarele alegeri.
4. Dincolo, “Jos Iohannis” de acord. La viitoarele alegeri sau la referendum.”, a postat Elemér Nagy pe pagina de facebook a celor de la de-clic.ro, un site despre care presa a dezvaluit ca ar avea finantare sorosista

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Dreapta "romaneasca" a virat-o prea mult catre extrema stanga!

vin feb. 10 , 2017
Dreapta “romaneasca” a virat-o prea mult catre extrema stanga, imbracand o forma de bolsevism plutocratic! Pentru o vreme, politicienii asa zisi de “dreapta” din Romania s-au prefacut a fi aparatorii valorilor crestine si ai familiei traditionale, ca sa ajunga astazi sa ne arate o fata aproape radical schimbata, in care […]
Dreapta "romaneasca" a virat-o prea mult catre extrema stanga!

Poate vă place și:

libris.ro