Drepturile și libertățile nu sun…

Am înmărmurit în urm…

Trolii PNL-ului din presa locală…

Simpla exercitare a …

Liberalii, noii bolșevici, la pa…

După stupefianta dec…

După educația sexuală, PNL susți…

Dacă atunci când lib…

Gabriel Apreutesei, candidat la …

Printre cele 16 punc…

Florin Palas merge înainte, în p…

Florin Palas merge î…

Amantlâcurile lui Cosette Chichi…

După ce doar cu jumă…

Raed Arafat e pe făraș: internau…

În urmă cu câțiva an…

Candidatura lui Gabriel Apreutes…

Cunoscând de la inte…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Regizorul Constantin Vaeni despre proteste: “O masa amorfa de figuranti care habar n-au in ce film fac ei figuratie, nici cine sunt”

Print Friendly, PDF & Email

Regizorul Constantin Vaeni despre proteste: “O masa amorfa de figuranti care habar n-au in ce film fac ei figuratie, nici cine sunt“. Toti cei care am urmarit cu atentie evenimentele din ultimele doua saptamani legate de protestele din strada din Piata Victoriei, am putut observa ca masele de oameni erau convinse sa ia parte la diferite coregrafii, existand asadar “acei” cineva care le dadeau comenzile ba sa strige in cor anumite slogane, ba sa aprinda la modul sincron telefoanele, cum sa stea asezati, totul culminand in seara treacuta cu formarea unui urias tricolor uman.

Regizorul Constantin Vaeni, care de-a lungul carierei sale a realizat filme memorabile precum “Buzduganul cu trei peceți”, “Drumeț în calea lupilor”, “Zidul” sau “Ancheta”, a facut un comentariu deosebit de acid cu privire la ceea s-a intamplat in strada in ultimele doua saptamani, atat in capitala Romaniei cat si in multe alte orase mari din tara.

Regizorul Constantin Vaeni despre proteste: “O masa amorfa de figuranti care habar n-au in ce film fac ei figuratie, nici cine sunt”

“Cum adica : Johannis isi “pregateste” cel de-al doilea mandat ?.. Care “mandat”..
– de la cine l-ar lua ?.. cine sa i-l dea ?!..- fiindca e a nu stiu cata oara auzim cum.. pe la tot felul de emisiuni tv.- d’astea in care se mesteca vidanje intregi de vorbe, se mesteca, mai nou, si idiotenia asta ! – probabil ca de dragul.. conversatiei !..
Ce fel de “mandat” ?..- poate.. “de aducere” – desi asta, “de aducere”, ar fi trebuit sa fie deja.. in curs !.. Da’ si chiar daca asta ar fi in capul plavanului.. si-al unora dintre puzderia de chelnerii si de lustragii care roiesc prin preajma lui,.. pai da – mai servitorilor ! -.. la viitoarele alegeri prezidentiale,.. adica, hat !.. peste doi ani,.. va-nchipuiti ca vor vota numai astia cu “luminitele” in maini, de prin p.ta Victoriei, sau de pe unde-or mai bate ei strazile.. pentru “un viitor luminos” al Romaniei ?!
Asa va inchipuiti voi, toti cei care “dezbateti” aceasta.. < ipoteza > bezmetica ?..
Pai si-atunci ce-ar trebui sa intelegeaga lumea.. si “sa accepte” ?.. – ca pentru
“un al doilea mandat” al unuia.. Johannis,.. din Sibiu -pe dreapta,.. o intreaga tara trebuie sa se lase impinsa in.. dezmat stradal,.. in balamuc social si politic,.. si intr-un tambalau inept,.. intretinut de o masa amorfa de figuranti.. care habar n-au in ce film fac ei figuratie, nici cine sunt : “scenaristul, regizorul si producatorul” filmului cu pricina, desi n-or fi ei chiar toti doar “figuranti de rand” – sunt si o intreaga sleahta de samsari de figuranti, care-i aduna.. – “convocandu-i la filmare” si manandu-i din spate, ca la “defilare”, prin fata camerelor televiziunilor.. ca turmele de oi la pascut, ori la tuns ?!..- behaind “Imnul national” si fluturand – in mod nerusinat si.. aiurea.. – Tricolorul Romaniei, de ca si cum ei “ar fi” Romania ?!..- alaturi de.. culmea !.. steaguri d-ale .. UE,.. SUA , Canadei si dracu mai stie de-ale cui ?!..
Asta ce-o mai fi ?!..
Oare cine-ar mai avea, be fapt, nevoie de “ober-figurantul”.. Johannis.. si de ce ?!.. penru inca un “mandat” ?!..
Romania ?!..
libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info