libris.ro

Regizorul Constantin Vaeni despre proteste: „O masa amorfa de figuranti care habar n-au in ce film fac ei figuratie, nici cine sunt”

Regizorul Constantin Vaeni despre proteste: „O masa amorfa de figuranti care habar n-au in ce film fac ei figuratie, nici cine sunt”

Regizorul Constantin Vaeni despre proteste: „O masa amorfa de figuranti care habar n-au in ce film fac ei figuratie, nici cine sunt„. Toti cei care am urmarit cu atentie evenimentele din ultimele doua saptamani legate de protestele din strada din Piata Victoriei, am putut observa ca masele de oameni erau convinse sa ia parte la diferite coregrafii, existand asadar „acei” cineva care le dadeau comenzile ba sa strige in cor anumite slogane, ba sa aprinda la modul sincron telefoanele, cum sa stea asezati, totul culminand in seara treacuta cu formarea unui urias tricolor uman.

Regizorul Constantin Vaeni, care de-a lungul carierei sale a realizat filme memorabile precum „Buzduganul cu trei peceți”, „Drumeț în calea lupilor”, „Zidul” sau „Ancheta”, a facut un comentariu deosebit de acid cu privire la ceea s-a intamplat in strada in ultimele doua saptamani, atat in capitala Romaniei cat si in multe alte orase mari din tara.

Regizorul Constantin Vaeni despre proteste: „O masa amorfa de figuranti care habar n-au in ce film fac ei figuratie, nici cine sunt”

„Cum adica : Johannis isi „pregateste” cel de-al doilea mandat ?.. Care „mandat”..
– de la cine l-ar lua ?.. cine sa i-l dea ?!..- fiindca e a nu stiu cata oara auzim cum.. pe la tot felul de emisiuni tv.- d’astea in care se mesteca vidanje intregi de vorbe, se mesteca, mai nou, si idiotenia asta ! – probabil ca de dragul.. conversatiei !..
Ce fel de „mandat” ?..- poate.. „de aducere” – desi asta, „de aducere”, ar fi trebuit sa fie deja.. in curs !.. Da’ si chiar daca asta ar fi in capul plavanului.. si-al unora dintre puzderia de chelnerii si de lustragii care roiesc prin preajma lui,.. pai da – mai servitorilor ! -.. la viitoarele alegeri prezidentiale,.. adica, hat !.. peste doi ani,.. va-nchipuiti ca vor vota numai astia cu „luminitele” in maini, de prin p.ta Victoriei, sau de pe unde-or mai bate ei strazile.. pentru „un viitor luminos” al Romaniei ?!
Asa va inchipuiti voi, toti cei care „dezbateti” aceasta.. < ipoteza > bezmetica ?..
Pai si-atunci ce-ar trebui sa intelegeaga lumea.. si „sa accepte” ?.. – ca pentru
„un al doilea mandat” al unuia.. Johannis,.. din Sibiu -pe dreapta,.. o intreaga tara trebuie sa se lase impinsa in.. dezmat stradal,.. in balamuc social si politic,.. si intr-un tambalau inept,.. intretinut de o masa amorfa de figuranti.. care habar n-au in ce film fac ei figuratie, nici cine sunt : „scenaristul, regizorul si producatorul” filmului cu pricina, desi n-or fi ei chiar toti doar „figuranti de rand” – sunt si o intreaga sleahta de samsari de figuranti, care-i aduna.. – „convocandu-i la filmare” si manandu-i din spate, ca la „defilare”, prin fata camerelor televiziunilor.. ca turmele de oi la pascut, ori la tuns ?!..- behaind „Imnul national” si fluturand – in mod nerusinat si.. aiurea.. – Tricolorul Romaniei, de ca si cum ei „ar fi” Romania ?!..- alaturi de.. culmea !.. steaguri d-ale .. UE,.. SUA , Canadei si dracu mai stie de-ale cui ?!..
Asta ce-o mai fi ?!..
Oare cine-ar mai avea, be fapt, nevoie de „ober-figurantul”.. Johannis.. si de ce ?!.. penru inca un „mandat” ?!..
Romania ?!..

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info