RSS

Comunicat de presă: Fenomenele a…

Ca în fiecare an Ser…

Laurian Stănchescu: "Scrisoare p…

Scrisoare publică ad…

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Desi Congresul American vorbeste despre implicarea sorosistilor in destabilizarea Europei Centrale si de Est, presa de propaganda din Romania sustine ca Soros nu exista!

Print Friendly, PDF & Email

Desi Congresul American vorbeste despre implicarea sorosistilor in destabilizarea Europei Centrale si de Est, presa de propaganda din Romania sustine ca Soros nu exista!

FAKE NEWS (n.r. STIRI FALSE) de la Hoitnews si GDS.ro :” „Soroșismul“, inventat în laborator de consilierii israelieni “.

Pana si Congresul SUA (The U.S. Congress) vorbeste despre implicarea sorosistilor in destabilizarea Europei Centrale si de Est, numai astia o tin pe a lor:”Soros nu exista!”, sau “Soros este un batranel simpatic, n-are cum sa se afle un batran de 90 de ani in spatele actiunilor subversive”.

Numai noi suntem mai saraci cu duhul si nu suntem in stare sa realizam cat de simpatic poate fi “iudeo-bolsevicul plutocratic mondial conspirator”, asa cum se autodefinea George Soros in timpul unui interviu acordat la sfarsitul anilor ’90. Pe de alta parte, noua Soros nu ne trimite in fiecare an mormane de bani, asa cum face cu propagandistii progresismului internationalist din Romania.

Desi Congresul American vorbeste despre implicarea sorosistilor in destabilizarea Europei Centrale si de Est, presa de propaganda din Romania sustine ca Soros nu exista!

Unde mai pui ca sunt si ipocriti, haznalele din divizia presa securista mureau de dor si de iubire pana acum pentru SUA si Israel, ca sa intoarca mai nou armele ca la 23 august impotriva lor din cauza ca VACA din SUA care alimenta cu lapte toate plosnitariile (numite fals ONG-uri) din Romania s-ar putea sa intarce dupa ce au pierdut progresistii alegerile in America. Principalii aparatori ai religiei sorosiste in Romania se dovedesc mai nou a fi cei de la Digi 24, Realitatea TV, HoitNews, pe langa clasicii GDS si cei de la Fituica 22.

„Soros acum este interzis și în Ungaria de domnul Orban. De altfel, a avut un destin foarte interesant. În Ungaria era tratat ca evreu și antipatizat, În România era văzut ca ungur și era antipatizat, în Rusia era considerat american și antipatizat. Prin urmare, oriunde se ducea avea un portret sinistru. Ideea că un bătrân de 90 de ani manevrează planeta mie mi se pare de un comic uriaș. Pe de altă parte, văd că e o idee care prinde și pentru că dă explicații inexplicabile. E greu să înțelegi că un guvern ajunge să fie atât de incompetent și de netalentat în materie de guvernare. E mai la îndemână să inventezi o chestie în care guvernul devine piesă secundară, iar important e că se trag niște sfori. Cu mentalitatea asta nu o să facem niciodată nimic”, a declarat Andrei Pleșu la Digi 24 TV

“ALO, STRADA, SE AUDE????? 🙂 🙂 🙂
tov. Plesu, Digi24 si restul “soțietății țivile”, autointitulata “de dreapta”, se aude????
“entelectoalii” rasati, cu nasu’ fin, se aude???
acum o spune si The U.S. Congress, nu doar posturile pe care vreti sa le interziceti, exact cum au vrut si-au facut bolsevicii….
#rezist, ca-i la moda….. 🙂 🙂 🙂
“, scrie Adrian Boieru intr-o postare pe facebook

PS: Acesta este un pamflet si trebuie privit ca atare

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline