Când prostul e și fudul, nu face decât să se deconspire. Acum se văd mult mai bine tentaculele lui Soros, până și din avion

Toate slugile proaste și umile din presa mainstream au început să ragă pe voci măgărești despre o așa zisă victorie a Luluței la CEDO. Raportul devastator al celor ECLJ (Centrul European pentru Drept și Justiție) a devoalat o puternică infiltrare a CEDO de către activiștii rețelei Soros, oameni instruiți în manipulare socială și ideologică, folosiți aproape în permanență în scopuri subversive (n.r. vezi și ”Homo sorosensus” și infiltrarea CEDO).

apiland.ro

“RAPORT DEVASTATOR. Rolul lui George Soros în CEDO. Mari semne de întrebare despre judecători”, scrie DCnews.ro

“… cel puțin 22 din cei 100 de judecători permanenți care au fost prezenți la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), între 2009 și 2019, sunt foști oficiali sau colaboratori a șapte ONG-uri care sunt extrem de active în fața Curții. 12 judecători sunt conectați la rețeaua Open Society Foundation (OSF), șapte la comitetele de la Helsinki, cinci la Comisia Internațională a Juriștilor, trei la Amnesty International și unul la Human Rights Watch, Interights și A.I.R.E. Rețeaua Open Society”, se arată într-un raport al ECLJ (Centrul European pentru Drept și Justiție)

În aceste condiții, de către cine a fost “judecată” Luluța pentru bolșevismele ei din România? De către o gașcă de neisprăviți proveniți tot din ploșnițăriile ubicue ale lui Soros de peste tot de prin Europa, o Europă tot mai infestată și mai intoxicată de către virusul și otrava neomarxismului?

“Reacția CEDO la raportul despre legăturile cu SOROS: O NUMIRE CONTROVERSATĂ. Directorul ECLJ arată o situație șocantă”, scrie DCnews.ro

O reacție de consternare are și Aurelian Pavelescu, care afirmă pe contul său de socializare că după această decizie de la CEDO “dictatura și teroarea s-au instalat în Europa oficial”:

“KOVESI A CÂȘTIGAT LA CEDO! ADIO, CEDO, ADIO JUSTIȚIE! DICTATURA ȘI TEROAREA S-AU INSTALAT ÎN EUROPA OFICIAL!

Decizia CEDO de a albi abuzurile Laurei Codruța Kovesi și ale sistemului de poliție politică din România, este argumentul final că acest sistem a fost instalat cu complicitatea cercurilor politice europene. Știam asta de mult, era de natura evidenței. Dar, astăzi, jocurile subterane au fost oficializate. Nu mai există drept, nu mai există justiție, nu mai există magistratură în Europa, dar nu ca stare de fapt, ci ca stare de drept, instalarea oficială a minciunii dreptului!

Nicio mirare. În urmă cu câteva luni, justiția germană a decis că instalarea statuii lui Lenin în Germania este legală, respingând ca ”irelevante” susținerile comunității că Lenin este autorul fizic și moral al asasinării a zeci de milioane de oameni nevinovați, unul dintre cei mai mari criminali din istorie, ideologul crimei în masă, a genocidului! Aceasta este justiție?

Ca și Lenin, Kovesi are dreptul de recunoaștere publică, devine parte a protecției moralei publice, deși tot la CEDO procurorii conduși de ea au pierdut sute și mii de procese! Justiția lui BELZEBUT!

Da, de mâine să ne așteptăm ca CEDO și celelalte instituții de închinăciune ale noii lumi, să ne oblige să construim în fiecare oraș, în fiecare comună și în fiecare casă o STATUIE A LUI BELZEBUT, la propriu, vizionarul libertății unora de a ucide! Adio, CEDO, adio justiție! Îi sfătuiesc pe români să renunțe să se mai adreseze acestei instanțe pentru a-și căuta dreptatea, nu merită!”, a scris pe facebook Aurelian Pavelescu


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]