Când prostul e și fudul, nu face decât să se deconspire. Acum se văd mult mai bine tentaculele lui Soros, până și din avion

Toate slugile proaste și umile din presa mainstream au început să ragă pe voci măgărești despre o așa zisă victorie a Luluței la CEDO. Raportul devastator al celor ECLJ (Centrul European pentru Drept și Justiție) a devoalat o puternică infiltrare a CEDO de către activiștii rețelei Soros, oameni instruiți în manipulare socială și ideologică, folosiți aproape în permanență în scopuri subversive (n.r. vezi și ”Homo sorosensus” și infiltrarea CEDO).

“RAPORT DEVASTATOR. Rolul lui George Soros în CEDO. Mari semne de întrebare despre judecători”, scrie DCnews.ro

“… cel puțin 22 din cei 100 de judecători permanenți care au fost prezenți la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), între 2009 și 2019, sunt foști oficiali sau colaboratori a șapte ONG-uri care sunt extrem de active în fața Curții. 12 judecători sunt conectați la rețeaua Open Society Foundation (OSF), șapte la comitetele de la Helsinki, cinci la Comisia Internațională a Juriștilor, trei la Amnesty International și unul la Human Rights Watch, Interights și A.I.R.E. Rețeaua Open Society”, se arată într-un raport al ECLJ (Centrul European pentru Drept și Justiție)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

În aceste condiții, de către cine a fost “judecată” Luluța pentru bolșevismele ei din România? De către o gașcă de neisprăviți proveniți tot din ploșnițăriile ubicue ale lui Soros de peste tot de prin Europa, o Europă tot mai infestată și mai intoxicată de către virusul și otrava neomarxismului?

“Reacția CEDO la raportul despre legăturile cu SOROS: O NUMIRE CONTROVERSATĂ. Directorul ECLJ arată o situație șocantă”, scrie DCnews.ro

O reacție de consternare are și Aurelian Pavelescu, care afirmă pe contul său de socializare că după această decizie de la CEDO “dictatura și teroarea s-au instalat în Europa oficial”:

“KOVESI A CÂȘTIGAT LA CEDO! ADIO, CEDO, ADIO JUSTIȚIE! DICTATURA ȘI TEROAREA S-AU INSTALAT ÎN EUROPA OFICIAL!

Decizia CEDO de a albi abuzurile Laurei Codruța Kovesi și ale sistemului de poliție politică din România, este argumentul final că acest sistem a fost instalat cu complicitatea cercurilor politice europene. Știam asta de mult, era de natura evidenței. Dar, astăzi, jocurile subterane au fost oficializate. Nu mai există drept, nu mai există justiție, nu mai există magistratură în Europa, dar nu ca stare de fapt, ci ca stare de drept, instalarea oficială a minciunii dreptului!

Nicio mirare. În urmă cu câteva luni, justiția germană a decis că instalarea statuii lui Lenin în Germania este legală, respingând ca ”irelevante” susținerile comunității că Lenin este autorul fizic și moral al asasinării a zeci de milioane de oameni nevinovați, unul dintre cei mai mari criminali din istorie, ideologul crimei în masă, a genocidului! Aceasta este justiție?

Ca și Lenin, Kovesi are dreptul de recunoaștere publică, devine parte a protecției moralei publice, deși tot la CEDO procurorii conduși de ea au pierdut sute și mii de procese! Justiția lui BELZEBUT!

Da, de mâine să ne așteptăm ca CEDO și celelalte instituții de închinăciune ale noii lumi, să ne oblige să construim în fiecare oraș, în fiecare comună și în fiecare casă o STATUIE A LUI BELZEBUT, la propriu, vizionarul libertății unora de a ucide! Adio, CEDO, adio justiție! Îi sfătuiesc pe români să renunțe să se mai adreseze acestei instanțe pentru a-și căuta dreptatea, nu merită!”, a scris pe facebook Aurelian Pavelescu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

STAȚI ÎN CASE! Lăsați-ne să furăm liniștiti!

mar mai 5 , 2020
STAȚI ÎN CASE! LĂSAȚI-NE SĂ FURĂM LINIȘTIȚI! LĂSAȚI-NE SĂ VĂ  MINTIM! LĂSAȚI-NE SĂ VĂ OMORÎM, PE VOI ȘI ROMÂNIA! Cam la asta se gîndește Iohannis cînd, pe un ton mieros, își începe discursurile cu “Dragi români!”. Am fost luptător în revoluție, și spun pentru a nu știu cîta oară că nu […]
STAȚI ÎN CASE! Lăsați-ne să furăm liniștiti!, Foto original: captură Antena 3

Poate vă place și:

libris.ro