“Rezist” va deveni partid, un argesean inregistrand la OSIM marca #Rezist

“Rezist” va deveni partid, un argesean inregistrand la OSIM marca #Rezist. Neimpresionat probabil de informatiile din presa potrivit carora #Rezist-ul romanesc a fost copiat dupa #Resist-ul unei organizatii anticrestine si pro casatorii intre persoane de acelasi sex din SUA, o organizatie care de circa 30 de ani batjocoreste crestinismul, un argesean a hotarat sa inregistreze marca #Rezist la OSIM si anunta de asemenea si lansarea unui partid cu acelasi nume.

Iata ce spunea jurnalistul Radu Moraru despre folosirea sloganului #Rezist: “Ma simt manipulat fiindca am strigat #Rezist”.

” Interesant! #RESIST.org este anti-Trump, pro-căsătorii gay şi colaborează cu Soros! Sincer, abia astazi am aflat ca #RESIST este o organizatie americana cu o existenta de 30 de ani si cu o activitate strins legata de Soros, anti-crestin convins! Ma cam pune pe ginduri cam prin ce „coincidenta” s-a ajuns ca sloganul Revolutiei din 2017 sa poarte acelasi.. Nenicule Soros, ai incercat sa pui de-o confiscare?! Asa cum a pus laba neicusor Iliescu in ’89?!Sa fiti iubiti!“, scrie Radu Moraru

“Rezist” va deveni partid, un argesean inregistrand la OSIM marca #Rezist

“Am vorbit cu domnul care doreste sa profite si sa isi faca baie de multime prin organizarea partidului #rezist

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Am avut o discutie civilizata, argumentata. Nu aveam de gand sa mai postam ceva despre el, ca sa nu ii facem publicitate.

Dar apoi am dat de acest articol, unde acest domn si-a pierdut si ultima urma de credibilitate. Pentru ca acest articol este manipulator. Si textul, si titlu. Te face sa citesti ceva care pare super impartial, cand de fapt te folosesti de ziarul pe care il ai ca sa iti promovezi agenda ta politica.

Iar titlu original manipuleaza la fel de grav. “Un cetatean argesean ….]

Un titlu mai adevarat suna asa : ”
EXCLUSIV ! Eu si cu administratorul acestui ziar ne facem partidul #REZIST si anuntam lansarea partidului cu acelasi nume !”, a postat pagina de facebook Corupția ucide

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

One thought on ““Rezist” va deveni partid, un argesean inregistrand la OSIM marca #Rezist

  1. Uite scarbele de americani acum incearca sa se infiltreze si “oficial” prin astfel de mizerii.
    Noua acum ne trebuie un Francisco Franco ca si in Spania pt vreo 50 ani,un regim AUTORITARIAN MILITAR (dupa ce o curatam de bolsevici si fani ai lor) in acest SUPERB si proaspat reAFIRMAT Regat Roman.

    Asta e singura solutie ca sa supravietuim acestui GENOCID A STATELOR NATIONALE,A IDENTITATII NATIONALE,A PURITATII ETNICE SI A OMULUI ALB,dupa care trebbuie sa formam o coalitie internationala care subtil sa duca la dezmembrarea acestui construct artificial,TERORISTUL MONDIAL BOLSEVIC zis sua si a bolsevismului,altfel nici noi ca STAT NATIONAL,POPOR cat si lumea in general NU VA AVEA PACE si nu va scapa de bolsevism.

Lasă un răspuns

Next Post

Domnule profesor, dumneavoastră nu deranjați pe nimeni în Israel, dumneavoastră deranjați multă lume în România!

Dum feb. 26 , 2017
Domnule profesor, dumneavoastră nu deranjați pe nimeni în Israel, dumneavoastră deranjați multă lume în România!  De parcă biata Patrie ar fi o Penelopă… Mon ami Mossad Am cunoscut după 1990 un evreu plecat din România în Israel în urmă cu vreo 40 de ani. Are motive, mărturisite cu franchețe, cred […]
Manifestarile de la Iasi cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române - VIDEO

Poate vă place și:

libris.ro