RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Obsedați de PSD, cei din #Rezist & comp. nu mai donează pentru Rise Project după anchetele despre Dan Barna

Obsedați de PeeSeeDee, cei din #Rezist & comp. nu mai donează pentru Rise Project după anchetele despre Dan Barna

Un site apropiat de toată această mascaradă din ultimii ani din România pusă în scenă de ONG-urile soroșiste în complicitate cu DE-serviciile românești și străine, Aktual24.ro, un site de asemenea cu o puternică aromă a sistemului, prezintă plânsul de lebădă al fondatorului Rise Project care jelește de mama focului că „Ne-au scăzut donațiile cu 50% dupa investigația despre Dan Barna. E mult, foarte mult”.

libris.ro

Păi e și normal. Păi no, voi erați plătiți doar pentru PeeeSeeeDee, PeeSeeDee, PeeeeSeeeDeee, ce naiba nu ați înțeles? Dictatura instaurată de cei care au venit acum la putere îmbracă forme tot mai hidoase, în care doar unii corupți sunt prigoniți, iar alții au derogare din partea Tinerilor Frumoși și Liberi să fure fără opreliști și fără inhibițiile înregistrate de PeeSeeDee pe vremea când social democrații din România erau hăituți până și când ieșeau din Palatul Parlamentului.

“Modelul asta de crowfunding funcționează până în momentul în  care ajungi sa nemulțumești audiența. Și asta s-a întamplat după acea investigație despre Dan Barna, ne-au scăzut donațiile cu aproape 50%. Este mult, mult, foarte mult. Trebuie sa faci jurnalism de investigație care să corespundă nevoilor publicului, publicul are nevoia asta să auda ce simte ca trebuie să audă.”, a spus Paul Radu, fondatorul Rise Project la dezbaterea „Credibilitatea si Discreditarea Presei”

Așa că dragi români, băgați-vă mințile în cap! Ăștia nu sunt niște salvatori veniți pe cai albi, ci doar o altă clică pusă pe furat și pe trădat România, ba chiar aș spune chiar mai agresivi, mai lacomi și mai tâmpiți decât pesediștii și liberalii la un loc. Pentru ei corupția e doar la “alții”, pe când pe a lor o ignoră, o ascund sub preș, o justifică, sau chiar o apără cu o nesimțire nețărmuită…Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]