Obsedați de PSD, cei din #Rezist & comp. nu mai donează pentru Rise Project după anchetele despre Dan Barna

Obsedați de PeeSeeDee, cei din #Rezist & comp. nu mai donează pentru Rise Project după anchetele despre Dan Barna

Un site apropiat de toată această mascaradă din ultimii ani din România pusă în scenă de ONG-urile soroșiste în complicitate cu DE-serviciile românești și străine, Aktual24.ro, un site de asemenea cu o puternică aromă a sistemului, prezintă plânsul de lebădă al fondatorului Rise Project care jelește de mama focului că „Ne-au scăzut donațiile cu 50% dupa investigația despre Dan Barna. E mult, foarte mult”.

Păi e și normal. Păi no, voi erați plătiți doar pentru PeeeSeeeDee, PeeSeeDee, PeeeeSeeeDeee, ce naiba nu ați înțeles? Dictatura instaurată de cei care au venit acum la putere îmbracă forme tot mai hidoase, în care doar unii corupți sunt prigoniți, iar alții au derogare din partea Tinerilor Frumoși și Liberi să fure fără opreliști și fără inhibițiile înregistrate de PeeSeeDee pe vremea când social democrații din România erau hăituți până și când ieșeau din Palatul Parlamentului.

„Modelul asta de crowfunding funcționează până în momentul în  care ajungi sa nemulțumești audiența. Și asta s-a întamplat după acea investigație despre Dan Barna, ne-au scăzut donațiile cu aproape 50%. Este mult, mult, foarte mult. Trebuie sa faci jurnalism de investigație care să corespundă nevoilor publicului, publicul are nevoia asta să auda ce simte ca trebuie să audă.”, a spus Paul Radu, fondatorul Rise Project la dezbaterea „Credibilitatea si Discreditarea Presei”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Așa că dragi români, băgați-vă mințile în cap! Ăștia nu sunt niște salvatori veniți pe cai albi, ci doar o altă clică pusă pe furat și pe trădat România, ba chiar aș spune chiar mai agresivi, mai lacomi și mai tâmpiți decât pesediștii și liberalii la un loc. Pentru ei corupția e doar la „alții”, pe când pe a lor o ignoră, o ascund sub preș, o justifică, sau chiar o apără cu o nesimțire nețărmuită…

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Fandel Mihai

Fandel Mihai

C.E.O. la glasul.info, Redactor șef la Glasul.info Director General la MAGAZIN CRITIC Președinte la Uniunea Jurnaliștilor Independenți din România Consultant Media la Comunitatea Identitară Iași Contact: fandelmihai@glasul.info