libris.ro

Postul de televiziune B1 TV a fost amendat de CNA la recomandarea UDMR

Postul de televiziune B1 TV a fost amendat de CNA la recomandarea UDMR

Postul de televiziune B1 TV a fost amendat de CNA la recomandarea UDMR. Liderii UDMR-ului au provocat din nou sanctionarea unei televiziuni din Romania, dupa ce acestia au sesizat CNA cu privire la continutul emisiunii „Lumea lui Banciu”, din data de 2 octombrie 2016. Postul B1 TV a fost acuzat de faptul ca in cadrul emisiunii lui Radu Banciu au fost facute afirmatii antimaghiare.

Drept consecinta, Consiliul National al Audiovizualului a decis sanctionarea postului de televiziune B1 TV cu o amenda de 25.000 lei, pentru ca s-ar fi facut afirmatii discrimnatorii la adresa ungurilor in timpul emisiunii „Lumea lui Banciu”, difuzata in data de 2 octombrie 2016.

Postul de televiziune B1 TV a fost amendat de CNA la recomandarea UDMR

In emisiunea „Lumea lui Banciu” de la B1 TV, la care au facut referire cei de la UDMR in sesizarea lor catre CNA, prezentatorul Radu Banciu a declarat cu privire la referendumul desfasurat in Ungaria pe tema cotelor de refugiati, ca insasi maghiarii sunt considerati in istorie o natie de refugiati ce nu isi au locul in Europa, iar limba maghiara de asemenea nu poate fi considerata o limba de origine europeana.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Din punct de vedere stiintific, este aproape pe deplin acceptata la nivel international teoria potrivit careia ungurii vorbesc in prezent mai degraba o limba cu origini asiatice, care nu are nimic in comun cu originile limbilor vechi europene.

Printre unguri exista si voci care nu doar ca recunosc ca originile lor se trag din populatiile migratoare, dar ba chiar sunt mandri de asta si fac un adevarat spectacol la intalnirile culturale organizate de Ungaria impreuna cu alte popoare asiatice de origine turanica.

Vezi : Ungaria doreste sa se indrepte spre Uniunea Euroasiatica?

Iata ce face „corectitudinea politica” din omenire. Oare or sa fie amendati de catre CNA de acum si ungurii care afirma ca stramosii lor erau migratori veniti din stepele asiatice? Pai pana la urma ce sunt migratorii daca nu tot un fel de refugiati? Ca de bine nu si-or fi parasit locurile de bastina…

Nota redactiei: Fara sa avem vreo mare afinitate fata de postul de televiziune B1 TV, noi consideram totusi decizia CNA ca fiind o incalcare a libertatii presei, a libertatii de opinie si de exprimare individuala 

Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info