RSS

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Una din strofele imnului national este huiduita de catre progresistii din strada

Print Friendly, PDF & Email

Una din strofele imnului national este huiduita de catre progresistii din strada. “La intonarea Imnului, se observă cum unii ar cânta și strofa a patra (”Preoți cu crucea-n frunte/ Căci oastea e creștină…), dar alții nu îi lasă. Și asta se întâmplă în fiecare seară în Piața Victorei…”

Nu mai este de mult timp un secret pentru nimeni faptul ca in Romania exista o buna parte din mass media care promoveaza o “manie sfanta” impotriva religiei, mai ales impotriva religiei majoritare, a ortodoxismului, fiind vanati zilnic deopotriva si cei pe care presa de propaganda ii numeste “habotnicii religiosi” cat si “popii barbosi”, carora li se cauta nod in papura, fie ca exista sau nu motive suficiente pentru asta.

Cu toate ca romanilor le este garantata oficial de catre Constitutia Romaniei libertatea de opinie si cea religioasa, in realitate insa, in practica de zi cu zi, anticrestinismul si in mod special anti-ortodoxismul imbraca uneori forme deosebit de hidoase, promovate si chiar sprijinite de catre mass media la nivel national.

Trista este ipocrizia de care dau dovada acesti adevarati vanatori de vrajitoare. In timp ce promoveaza frenetic aproape toate “libertatile” stiute si/sau inchipuite, se arunca in lupta impotriva ortodoxismului mai ceva “ca turcii din redutele de la Plevna”.

“La intonarea Imnului, se observă cum unii ar cânta și strofa a patra (”Preoți cu crucea-n frunte/ Căci oastea e creștină…), dar alții nu îi lasă. Și asta se întâmplă în fiecare seară în Piața Victorei…
Cine sunt cei care ar cânta și cine sunt cei care nu îi lasă? În zilele în care Imnul se difuzează prin stație de amplificare, este oprit în același loc de operatorul stației. E bine că se întâmplă acest fenomen? Este ”democratic”?
Există o similitudine cu situațiile din timpul președenției lui Traian Băsescu, când se sărea peste strofa în care era menționat ”Traian” când se întona Imnul la evenimentele organizate de PSD?
“, scrie pe facebook pagina Nusuntemmanipulați

Una din strofele imnului national este huiduita de catre progresistii din strada.

Unii nu vor sa inteleaga, iar altii se fac doar ca nu inteleg ca Resist (Rezist-ul) asta are si o componenta anticrestina. Remarcati crucea intoarsa? De aproximativ trei decenii astfel de organizatii din SUA si din lume batjocoresc crestinismul in fel si chip, ascunzand mesaje anticrestine “la vedere”, in diverse simboluri. Anticrestinismul este mascat fie sub forma inselatoare a marxismului feminist sau a progresismului, sau a fel si fel de curente, miscari si ideologii similare, unele inventate chiar peste noapte.

Pentru cei care stiu deja, nici nu mai trebuie pomenite “feministele” care fac gesturi obscene in public la adresa celor mai importante dintre simbolurile crestine: presa a relatat cu dese ocazii manifestatiile excentrice ale feministelor “internationaliste”.

Unii nu vor sa inteleaga, iar altii se fac doar ca nu inteleg ca Resist (Rezist-ul) asta are si o componenta anticrestina. Remarcati crucea intoarsa?

Unii nu vor sa inteleaga, iar altii se fac doar ca nu inteleg ca Resist (Rezist-ul) asta are si o componenta anticrestina. Remarcati crucea intoarsa?Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info