libris.ro

Moldova vrea autostrada IASI – Tg. Mures!

Moldova vrea autostrada IASI – Tg. Mures!

Moldova vrea autostrada IASI – Tg. Mures! Reprezentantii partidului Forta Moldova au protestat in fata sediului prefecturii din IASI, solicitand finantarea a doua dintre cele mai importante obiective ale Iașului, asa dupa cum au promis cei de la PSD ca vor face in campania lor electorala: Autostrada Iași -Tg. Mureș și Spitalul Regional de Urgențe.

Promisiunile facute iesenilor in campania electorala de catre PSD au cam ramas acum in coada de peste, ele neaflandu-se pe lista de prioritati ale actualului guvern Grindeanu.

„Am primit un prim răspuns, la solicitările noastre privind finanțarea celor două importante obiective de investiții ale Iașului și anume Autostrada Iași-Tg. Mureș și Spitalul Regional de Urgențe, pentru care Guvernul Grindeanu, „Made in Teleorman”, nu a alocat nici un ban prin bugetul anului 2017! Solicitările noastre au fost dirijate de către Secretariatul General al Guvernului spre Ministerul Transporturilor și Ministerul Sănătății, de unde se așteaptă „măsurile legale ce se impun”! Le așteptăm și noi dar anunțăm onor Guvernul că ieșenii, din stradă, și-au cam pierdut răbdarea!„, scriu pe pagina de facebook cei de la partidul Forta Moldova

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Moldova vrea autostrada IASI – Tg. Mures!

„Către,
Guvernul României

Domnului Prim-ministru, Sorin Grindeanu
Domnule prim-ministru,

Cei peste 5000 de protestatari, prezenți în Piața Uniriidin Iași, pe 22 ianuarie și 29 ianuarie a.c. , au constatat, cu îngrijorare, că Guvernul , condus de către dvs. și susținut de majoritatea parlamentară, PSD-ALDE, creată după alegerile din 11 decembrie 2016, pare preocupat de o singură problemă: salvarea infractorilor politici și a averilor lor furate! În loc să guverneze țara și să-și onoreze promisiunile electorale, Guvernul Grindeanu insistă să promoveze, în ciuda protestelor publice a zeci de mii de români, prin proceduri nedemocratice și netransparente, care ocolesc dezbaterile, o legislație, care modifică Codul Penal și care, practic, legalizează hoția demnitarilor!
Moldovenii, care au votat majoritar PSD, s-au așteptat ca Guvernul Grindeanu să finanțeze, prin bugetul pe 2017, două importante proiecte de infrastructură ale Moldovei, promise în campania electorală și anume Autostrada Iași -Tg. Mureș și Spitalul Regional de Urgență! Nici unul dintre aceste două importante proiecte nu se află pe lista de priorități a guvernului dvs. și nu a fost propus pentru finanțare!
De aceea participanții la mitinguri vă solicită să reanalizați proiectul de buget, pentru anul 2017 și să propuneți cele două obiective, pentru finanțare!
Centenarul Marii Uniri, din 2018, nu trebuie să mai găsească Moldova, în aceeași stare sărăcie și subdezvoltare, în care este menținută de nepăsarea guvernelor de la București , în ultimii 27 de ani și fără o cale rutieră rapidă, care să străbată Carpații și să o conecteze la civilizația și prosperitatea occidentală!
De asemeni participanții la mitinguri vă solicită să analizați, cu seriozitate, revendicările lor cuprinse în Proclamația de la Iași, adoptată pe 22 ianuarie a.c., pe care v-o anexăm!”, se  arata intr-o solicitare adresata Guvernului Romaniei

Glasul.info

Foto: facebook.com/FortaMoldova

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info