RSS

Comunicat de presă: Fenomenele a…

Ca în fiecare an Ser…

Laurian Stănchescu: "Scrisoare p…

Scrisoare publică ad…

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Românii din Covasna și Harghita vin la București!

Print Friendly, PDF & Email

Românii din Covasna și Harghita vin la București!

Pentru a spune tuturor că au ținut Inima Țării vie, pentru povesti lupta lor pentru Drapelul Tricolor și Icoana Ortodoxă. Ne vor vorbi prin marea lor Sezătoare ”Femeile din Ținutul Căciularilor cos ie” țesută de Alexandra Pintrijel Hagiu împreună cu femeile din satele și orașele Eparhiei Munților, prin Datina păstrată, prin costumul popular, prin cântec și joc românesc.

Vor vorbi și în numele acelor frați ai lor care și-au uitat limba străbună, vor ține Steagul ridicat în Capitala României și pentru mâinile ce au uitat să țină acest stindard ridicat.

Românii din Covasna și Harghita vin la București!

Sezătoarea Românilor din Covasna și Harghita va avea loc pe 27 mai la Muzeul Național al Satului ”Dimitrie Gusti”. Mulțumim din suflet și pe această cale conducerii Muzeului pentru deschiderea de care a dat dovadă, pentru tot sprijinul acordat.

Frați și surori din întreaga țară și Diaspora, ne vom întâlni pe Calea Neamului la București. Să ne rugăm lui Dumnezeu pentru îndeplinirea acestei misiuni. O misiune pe cât de frumoasă, pe atât de grea.

Doamne ajută!

Autor/Foto: Mihai Tîrnoveanu

 

 

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline