Csibi Barna vrea ca romanii sa plateasca pentru a-i convinge pe unguri sa renunte la gandurile de autonomie

Csibi Barna vrea ca romanii sa plateasca pentru a-i convinge pe unguri sa renunte la gandurile de autonomie, Foto: facebook.com

Csibi Barna vrea ca romanii sa plateasca pentru a-i convinge pe unguri sa renunte la gandurile de autonomie. Dand ca exemplu modul in care guvernul spaniol actioneaza pentru a-i convinge pe catalani sa renunte la gandurile lor de independenta, inclusiv prin diverse forme de facilitati fiscale si stimulari financiare, extremistul maghiar Csibi Barna, cel care „l-a spanzurat” public pe Avram Iancu si a rupt steagul Romaniei in timpul unei manifestari cu caracter extremist dintr-un oras din Ungaria, le solicita romanilor sa urmeze acelasi exemplu, pentru a-i convinge pe ungurii din Romania sa renunte la ideea autonomiei.

Ceea ce uita inca din start sa pomeneasca extremistul maghiar Csibi Barna, este faptul ca in timp ce catalanii sunt autohtoni in Catalonia inca din cele mai vechi timpuri, nu se poate spune tocmai acelasi lucru si despre maghiarii din Romania.

Csibi Barna vrea ca romanii sa plateasca pentru a-i convinge pe unguri sa renunte la gandurile de autonomie

[alert-announce]”Guvernul spaniol plange pentru mila Cataloniei autonome sa nu se separe, chiar e capabil sa si plateasca sume imense pentru a CONVINGE pe catalani ca impreuna e mai bine. Ei, haideti valahilor, convingeti-ne si pe noi secui, cumva, ca impreuna ar fi bine, pentru ca pana acum stati destul de prost la acest capitol.”, scrie Csibi Barna intr-o postare pe facebook[/alert-announce]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Observam ca obraznicia unora dintre extremistii si iredentistii din secuime atinge cote alarmante si chiar ridicole, netinandu-se in primul rand seama ca la modul cum functioneaza astazi statul roman, niste judete precum Covasna, Harghita, Salaj, Vaslui, Calarasi, Teleorman sunt deja subventionate de ani buni de catre restul tarii. Analizele economice din ultimii ani releva foarte clar acest lucru.

[alert-success]Nota redactiei (n.r. pentru a-i raspunde pastrand aceeasi nota a ridicolului):  autoritatile „valahe” au luat act de solicitarea facuta de catre domnul Csibi Barna si acum fac subscriptie publica pentru a cumpara bilete de calatorie catre Mongolia si Estul Siberiei[/alert-success]

Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info