libris.ro

(Ne)adevarul.ro da vina pe altii pentru propaganda antiromaneasca, cand de fapt ar trebui sa se puna in capul listei

(Ne)adevarul.ro da vina pe altii pentru propaganda antiromaneasca, cand  de fapt ar trebui sa se puna in capul listei

(Ne)adevarul.ro da vina pe altii pentru propaganda antiromaneasca, cand  de fapt ar trebui sa se puna in capul listei. Intr-un articol destul de amplu, cei de la adevarul.ro vorbesc despre „campaniile de dezinformare prin intermediul presei” si de „razboaie informationale si campanii de presa, propaganda neagra” impotriva Romaniei. S-or fi pus oare si pe ei in acea lista? Pai Adevarul.ro ar trebui sa se treaca in capul listei celor au „dus constant razboaie informationale, propaganda neagra” impotriva Romaniei.

Nu stiu altii cum sunt, insa mie cand imi mai apar in fata (n.r. pentru ca evit pe cat de mult este posibil) mizeriile scrise de cei din presa recunoscuta pentru propaganda antiromaneasca agresiva din Romania, imi strica de multe ori definitiv ziua.

Un alt lucru destul de ciudat este ca oricat as incerca sa evit asemenea articole mizerabile indreptate impotriva principalelor valori culturale, spirituale si istorice romanesti, ele sunt promovate si impinse mereu in fata prin numeroase tentacule ale presei mainstream din Romania (n.r. site-uri si bloguri afiliate, retele de socializare, etc).

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


(Ne)adevarul.ro da vina pe altii pentru propaganda antiromaneasca, cand  de fapt ar trebui sa se puna in capul listei

[info]Minciuna Viclenia si Fatarnicia – Parintele E.R. Mitrea[/info]

„Este un exercițiu fain de dezinformare și intoxicare sa faci analiza și destructurarea ”campaniilor de dezinformare” din spațiul public romanesc (și ”moldovenesc”) – operațiuni moscovite, cand tu provii din arealul de șerbi ai unuia dintre cei mai profilici propagatori ai deception a la russe, Volodea Tismaneanu, nepoțel de general KGB, odrasla de cadre NKVD, intrat in SUA prin casatoria cu o cocoșata din Cartierul Primaverii, dupa refuzul vizei din partea autoritaților americane, cu un interval de trai complet nelamurit intr-o zona controlata serios de Moscova, Venezuela, propagandist komisarial al așa zisei academii de soginte moscovita Ștefan Gheorgiu, autor al unei ditirambice Teze de susținere a Școlii de la Frankfurt, ”școala” cu backup moscovit, apropiat al Șarpelui cu ochelari Virgil Astaloș Magureanu, omul rușilor, hagiograf al lui Ion Iliescu, omul rușilor, editorialist de top al Trustului Voiculescu, securist pușcariaș, omul rușilor, și autor al unei infamante respingeri a avizului proiectului de lege a comemorarii Masacrului de la Fantana Alba, masacru transformat zilele trecute, la nivel oficial, via Ambasada Rusiei, in subiect de batjocura a la russe. Plus, sub masca afișarii ”conservatorismului” de dreapta cica, același veșnic propagandist bolșevic s-a pretat la abjecte atacuri la adresa președintelui Donald Trump, inclusiv atacuri la pesoana, deși este indoielnic ca l-a cunoscut vreodata pe actualul președinte american, sincron cu o deșanțata și frenetica susținere a Clanului Clinton – Podesta – Obama – despre care ies acum la iveala lucruri interesante, cum ar fi cedarea a o cincime din rezervele de uraniu al SUA spre exploatare de catre Rusia sau finanțarea directa a șefului de campanie al distinsei Hillary Clinton, pedofilul Podesta, via acțiuni și dividente la o companie ruseasca direct controlata de FSB și cercul Putin. Poate ar fi timpul sa scrie cineva o analiza serioasa despre instrumentele autentice al Moscovei, pana nu ajung ele, instrumentele, sa infecteze și sa vicieze total mediul public romanesc (și ”moldovenesc”) cum o fac de zeci de ani…”, scrie jurnalistul George Roncea pe facebook, intr-un comentariu postat la articolul mentionat mai sus al celor de la adevarul.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info