RSS

Pe 11 iunie 2023 va avea loc Sfi…

Pe 11 iunie 2023, de…

Autocarele profesorilor sunt opr…

Cum spuneam și ieri,…

VIDEO | Grevă de mari proporții …

Știm cu toții ce au …

Propagandiștii anti-grevă sunt g…

Se face în mass-medi…

Sondajele reale: Partidul S.O.S.…

O dezbatere tot mai …

Antiromânism la IAȘI! Cenaclul F…

Sâmbătă, pe 20 mai 2…

România este în faliment! Ce te …

România este în fali…

«
»
TwitterFacebookPinterest

(Ne)adevarul.ro da vina pe altii pentru propaganda antiromaneasca, cand de fapt ar trebui sa se puna in capul listei

(Ne)adevarul.ro da vina pe altii pentru propaganda antiromaneasca, cand  de fapt ar trebui sa se puna in capul listei. Intr-un articol destul de amplu, cei de la adevarul.ro vorbesc despre “campaniile de dezinformare prin intermediul presei” si de “razboaie informationale si campanii de presa, propaganda neagra” impotriva Romaniei. S-or fi pus oare si pe ei in acea lista? Pai Adevarul.ro ar trebui sa se treaca in capul listei celor au “dus constant razboaie informationale, propaganda neagra” impotriva Romaniei.

Nu stiu altii cum sunt, insa mie cand imi mai apar in fata (n.r. pentru ca evit pe cat de mult este posibil) mizeriile scrise de cei din presa recunoscuta pentru propaganda antiromaneasca agresiva din Romania, imi strica de multe ori definitiv ziua.

apiland.ro

Un alt lucru destul de ciudat este ca oricat as incerca sa evit asemenea articole mizerabile indreptate impotriva principalelor valori culturale, spirituale si istorice romanesti, ele sunt promovate si impinse mereu in fata prin numeroase tentacule ale presei mainstream din Romania (n.r. site-uri si bloguri afiliate, retele de socializare, etc).

(Ne)adevarul.ro da vina pe altii pentru propaganda antiromaneasca, cand  de fapt ar trebui sa se puna in capul listei

Minciuna Viclenia si Fatarnicia – Parintele E.R. Mitrea

“Este un exercițiu fain de dezinformare și intoxicare sa faci analiza și destructurarea ”campaniilor de dezinformare” din spațiul public romanesc (și ”moldovenesc”) – operațiuni moscovite, cand tu provii din arealul de șerbi ai unuia dintre cei mai profilici propagatori ai deception a la russe, Volodea Tismaneanu, nepoțel de general KGB, odrasla de cadre NKVD, intrat in SUA prin casatoria cu o cocoșata din Cartierul Primaverii, dupa refuzul vizei din partea autoritaților americane, cu un interval de trai complet nelamurit intr-o zona controlata serios de Moscova, Venezuela, propagandist komisarial al așa zisei academii de soginte moscovita Ștefan Gheorgiu, autor al unei ditirambice Teze de susținere a Școlii de la Frankfurt, ”școala” cu backup moscovit, apropiat al Șarpelui cu ochelari Virgil Astaloș Magureanu, omul rușilor, hagiograf al lui Ion Iliescu, omul rușilor, editorialist de top al Trustului Voiculescu, securist pușcariaș, omul rușilor, și autor al unei infamante respingeri a avizului proiectului de lege a comemorarii Masacrului de la Fantana Alba, masacru transformat zilele trecute, la nivel oficial, via Ambasada Rusiei, in subiect de batjocura a la russe. Plus, sub masca afișarii ”conservatorismului” de dreapta cica, același veșnic propagandist bolșevic s-a pretat la abjecte atacuri la adresa președintelui Donald Trump, inclusiv atacuri la pesoana, deși este indoielnic ca l-a cunoscut vreodata pe actualul președinte american, sincron cu o deșanțata și frenetica susținere a Clanului Clinton – Podesta – Obama – despre care ies acum la iveala lucruri interesante, cum ar fi cedarea a o cincime din rezervele de uraniu al SUA spre exploatare de catre Rusia sau finanțarea directa a șefului de campanie al distinsei Hillary Clinton, pedofilul Podesta, via acțiuni și dividente la o companie ruseasca direct controlata de FSB și cercul Putin. Poate ar fi timpul sa scrie cineva o analiza serioasa despre instrumentele autentice al Moscovei, pana nu ajung ele, instrumentele, sa infecteze și sa vicieze total mediul public romanesc (și ”moldovenesc”) cum o fac de zeci de ani…”, scrie jurnalistul George Roncea pe facebook, intr-un comentariu postat la articolul mentionat mai sus al celor de la adevarul.roContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]