libris.ro

(VIDEO) Ce avem noi de făcut în fața mafiei pădurilor, dacă aceasta are sprijinul și protecția autorităților din România?

(VIDEO) Ce avem noi de făcut în fața mafiei pădurilor, dacă aceasta are sprijinul și protecția autorităților din România?

(VIDEO) Ce avem noi de făcut în fața mafiei pădurilor, dacă aceasta are sprijinul și protecția autorităților din România?

Chiar asa, ce poate face populatia simpla cand are de a face sau sesizeaza activitatile mafiei padurilor din Romania? Nu prea multe, deoarece intr-adevar autoritatile din tara noastra ofera protectie si sprijin institutional acestor termite care ne chelbosesc muntii de paduri, iar adeseori lemnul romanesc care ia calea strainatatii este lemn taiat ilegal din padurile romanesti.

Cu toate ca au fost cateva incercari din partea societatii civile, inclusiv initiative precum „Radarul Padurilor” sau proiecctul legislativ prin care se dorea limitarea sau chiar interzicerea exporturilor de masa lemnoasa bruta, acestea s-au dovedit per ansamblu ineficiente, autoritatile prezentand de fiecare data opiniei publice doar ca au prins in flagrant delict cu lemn taiat ilegal doar cate niste infractori marunti cu carute sau cu mijloace modeste, ignorand in acelasi timp sursele de nivel aproape industrial, de unde provine marea majoritate a lemnului taiat ilegal.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


(VIDEO) Ce avem noi de făcut în fața mafiei pădurilor, dacă aceasta are sprijinul și protecția autorităților din România?

[quote style=”4″ author=”Dacul Mailo”]În România, pădurile se taie ilegal, dar sunt păzite de autorități pe tot traseul până la „destinație”!Câte trenuri pline cu lemne circulă azi în fiecare zi pe teritoriul României, nu ne spune nimeni.Tirurile știm că în fiecare zi sunt prezente în număr de peste 10 mii.Ce avem noi de făcut în fața mafiei pădurilor, dacă aceasta are sprijinul și protecția autorităților din România?[/quote] [quote style=”4″ author=”Liviu Calibru”]”Ieri mă îndreptam spre Timișoara,așteptam trenul în Simeria și am observat asta.Un tren de aproximativ 45 de vagoane pline cu lemn din zona noastră tocmai plecase două însă își așteptau rândul.Sunt peste 40 de vagoane încărcate cu lemnul nostru.Facând un calcul foarte simplu am ajuns la concluzia ca sunt în jur de 130-135 de vagoane.O micuță pădure!Erau păzite de poliție și echipajul CFR.” [/quote]

Video, Note: Dacul Mailo

[info] Sursa: Glasul.info[/info]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info