RSS

(FOTO) Șoc și groază la spitalul…

Pozele în care apăre…

Ieșenii alături de Camelia Smica…

Acțiune de solidarit…

Spitalul modular de la Lețcani: …

Sâmbătă, 8 august 20…

Gheorghe Piperea: " Cu așa ceva …

Avocatul Gheorghe Pi…

La 8 august 1943, la Șimleul Sil…

Potrivit unui comuni…

Acțiuni de solidaritate pe 8 și …

Pe 8 și 9 august a.c…

Gabriel Apreutesei: "De ce fuge …

Unul dintre noii și…

Un fost judecător: "Obligativita…

Fostul judecător Ton…

O țară în care pedofilii și viol…

Am înmărmurit în urm…

Drepturile și libertățile nu sun…

Am înmărmurit în urm…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

ROMÂNII-UN POPOR DE BLAJINI

Print Friendly, PDF & Email

ROMÂNII-UN POPOR DE BLAJINI

Poporul român, în excelența sa este un popor de „blajini” popor fiu al înaintașilor pelasgo-geto-daci!

Am primit întotdeauna cu brațele deschise, pe orișicine!

Acești „orșicine” s-au dovedit a fi cu toții niște viermi, care au ros încetul cu încetul poporul nostru de „blajini” !

Cine știe, poate că tocmai aici stă secretul longevității noastre istorice și încă vom dăinui până la sfârșitul veacurilor.

Unii sunt prea sceptici, să creadă că poporul român, atât de urgisit, hăcuit fără milă, scos afară din țară, într-o epurare etnică totală și de proporții, cu efecte dezastruoase pentru națiune, va avea o continuitate geo-istorică, pe pământul dăruit de strămoșii noștri, pelasgo-geto-dacii.

ROMÂNII-UN POPOR DE BLAJINI

Alții, cred că etnicul român va dispărea in următorii 100 de ani, tocmai din considerentele mai sus amintite, dară eu, încăpățânat de cind mă știu, nu am numai speranța dar am și convingerea, că blajinul popor român are în el sămânța nemuririi, tocmai pentru că este urmaș în linie directă al celor care au colonizat dintr-u începuturi această planetă.

Poporul român, duce pe umerii săi uriașa răspundere, a continuității OMULUI pe această planetă! M-am scrîntit la cap ar spune cu ironie, veșnicii critici! Păi uite că nu e așa cum ar crede ei! Tocmai, pentru că dacă acest popor român de blajini, ar dispărea, atunci OMUL așa cum îl cunoaștem noi ar dispărea și el, fiindcă va fi lipsit de SĂMÎNȚA ANCESTRALĂ, a continuității omului pe Terra.

În spatiul geo-istoric intra și extracarpatic, există dintr-u începuturi, pepiniera de genii a lumii. Am avut descoperiri de la penicilină, până la energiile renovabile, ba… prin dezvoltarea motorelor cu reactie (descoperire de Henri Coandă), am trimis omul în afara spatiului intraterestru și l-am aruncat în spațiul interstelar.

Avem cei mai buni matematicieni și filozofi, cei mai buni rapsozi , glorificând națiunea și acest pământ străbun, iar Gheorghe Zamfir este unul dintre ei în mijlocul multora, care face cinste acestui pământ magic;

Istoria însăși se revoltă, iar cu fiecare brazdă trasă și întoarsă de plug, iese la iveală și le dă peste nas celor care ne vor pieirea. Tăblițele de la Sinaia, altădată de aur, acum doar plumbuite.

Am convingerea până în străfundul ființei mele, că Dumnezeu va aranja lucrurile în așa fel încât lucrul mîinilor sale, Opera Sa Primă- OMUL ca esență divină, preponderent în spațiul intra și extracarpatic și până la Balcani, urmași ai Fiilor Luminii, cei dintru începuturi, vor dăinui peste veacuri.

Acum, îi întreb eu pe toți acești indivizi certați cu Legea Divină: mai doriți oare să exterminați si să ucideți SĂMÂNȚA, și/sau RĂDĂCINILE vieții pe terra, sau veți sfârși prin a înțelege că cu toții avem un loc sub soare ???!

Bogățiile vieții acesteia (pământuri, case, mașini etc), sunt efemere, nimic nu luăm cu noi, iar când ne întoarcem acolo de unde am venit, totul va rămâne aici, până și corpul fizic.

Dintre toate animalele acestui pământ, OMUL este singurul din specia sa care î-și distruge propriul habitat. Deja am început să consumăm, încă de acum 45 de ani, resursele păstrate pentru înaintașii noștri. Deci cum rămânem și cum stăm!??

Cred că a sosit timpul, să privim serios nu numai în față și în spate, ci în toate părțile, pentru a găsi soluții pașnice în privința continuității omului ca specie dominantă pe acest pământ.

Oare credeți că o mână de oameni, care în nimicnicia lor, se cred stăpânii acestei planete, înlăturând Creatorul și preluindu-i atribuțiile sale, făcând deci pe Dumnezeu Cel Atotputernic, pot să continuie așa la nesfârșit!??

Nu, cu siguranță că nu!!!

Cum ei, nu sunt decât o pleavă de vânt, aceste slugi ale satanei, la rândul lor, vor da socoteală pentru tot, căci ei sunt doar ca un grăunte de nisip în calea măreției infinite a Unicului Dumnezeu Adevărat și Veșnic Viu.

Autor: Aron SandruSite-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info