Sambata 20 mai va avea loc la Bucuresti MARSUL NORMALITATII – pentru familia intemeiata pe casatoria dintre un barbat si o femeie

Un nou atac din partea consilierului parlamentar impotriva marsului pentru viata: "Nu-l cunosc pe Dumnezeul vostru.Coalitia pentru familie, o secta medievala"

Sambata 20 mai va avea loc la Bucuresti MARSUL NORMALITATII – pentru familia intemeiata pe casatoria dintre un barbat si o femeie.

Organizat an de an incepand din 2005 si ajuns la a 13-a editie, MARSUL PENTRU NORMALITATE este cea mai constanta manifestare publica din Romania organizata in sprijinul valorilor familiei crestine traditionale.

„Organizata in acest an de partidele Noua Dreapta, Romania Mare si Romania Unita, reunite in Alianta politica B.I.N.E. (Blocul Identitatii Nationale in Europa), manifestarea va exprima protestul romanilor care sustin valorile familiei traditionale fata de parada homosexualilor, o manifestare cu caracter obscen si provocator care promoveaza in fiecare an ideea legalizarii casatoriilor homosexuale si adoptiilor de copii de catre „cuplurile” de homosexuali.”, se arata in comunicatul de presa al organizatorilor

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Sambata 20 mai va avea loc la Bucuresti MARSUL NORMALITATII – pentru familia intemeiata pe casatoria dintre un barbat si o femeie

„Vom protesta pe 20 mai si fata de pozitia ezitanta a Curtii Constitutionale a Romaniei in cazul homosexualului Adrian Coman care a cerut recunoasterea pe teritoriul Romaniei a casatoriei sale oficiata in Belgia cu o persoana de acelasi sex. Curtea Constitutionala a amanat in mod inexplicabil in repetate randuri sa ia o decizie in acest caz (in curand se implineste un an!), judecatorii romani apelind, pentru ”indicatii”, la Curtea de Justitie a Uniunii Europene. Or, implicarea Curtii de Justitie a Uniunii Europene nu este altceva decat o incercare de legalizare a casatoriei intre persoane de acelasi sex pe usa din dos si in dispretul celor 3 milioane de romani care au semnat pentru initiativa legislativa de modificare a Constitutiei si definirea familiei ca fiind intemeiata pe casatoria dintre un barbat si o femeie!”, mai adauga organizatorii evenimentului

Nu in ultimul rand, participantii la MARSUL PENTRU NORMALITATE vor protesta pe 20 mai si fata de tergiversarea adoptarii legii de revizuire a Constitutiei privind familia, in dispretul acelorasi 3 milioane de romani, intre care se numara si membrii partidelor noastre. Chiar daca PSD, PNL si ALDE si-au asumat inainte de alegerile de anul trecut organizarea referendumului in luna APRILIE, suntem deja in luna MAI si sansele organizarii referendumului in actuala sesiune parlamentara sunt practic ZERO! Se implineste un an de cand Senatul si Camera Deputatilor joaca leapsa cu propunerea legislativa de revizuire a Constitutiei Romaniei, declinandu-si competenta de prima camera sesizata in astfel de cazuri.

Iata de ce, in acest an mai mult decat in anii precedenti, va asteptam alaturi de noi pe toti aceia care doriti sa traiti si sa va cresteti copiii intr-o tara normala! Lupta pe care noi o ducem pentru drepturile majoritatii crestine are nevoie de sprijinul si participarea tuturor celor care simt si gandesc ca noi, inclusiv a ta! Nu te multumi doar sa ne dai dreptate! Renunta la rolul de spectator si participa la MARSUL PENTRU NORMALITATE pentru a demonstra ca drepturile majoritatii nu pot fi calcate in picioare de dictatura minoritatii!

Tudor Ionescu – Presedintele Partidului Noua Dreapta
Andrei Laurentiu Piticas – Presedintele Partidului Romania Unita
Adrian Popescu – Presedintele Partidului Romania Mare

Sursa: ‎Alianţa BINE 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books
Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki. Amintiri din captivitate

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas

1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info