libris.ro

Am fost mintiti! UE nu doreste independenta energetica a Romaniei!

Am fost mintiti! UE nu doreste independenta energetica a Romaniei!

Am fost mintiti! UE nu doreste independenta energetica a Romaniei!

Mai tineti minte propaganda agresiva din Romania legata de independenta energetica a tarii noastre? Mai tineti minte abuzurile incredibile la care au fost supusi bietii tarani de la Pungesti de catre fortele de ordine care ar fi trebuit in mod normal sa-i apere? Ei bine, faptul ca aceasta nu a fost decat o propaganda parsiva este dovedit de una dintre ultimele masuri ale Comisiei Europene (CE) impotriva Romaniei.

Intr-un comunicat al executivului comunitar  se arata ca  de curand Comisia Europeana (CE) tocmai a deschis o procedura oficiala prin care investigheaza daca compania Transgaz, operatorul roman al sistemului de transport de gaze din tara noastra, ar fi impiedicat exportul de gaze naturale catre alte state membre ale Uniunii Europene.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Am fost mintiti! UE nu doreste independenta energetica a Romaniei!

Reprezentantii Comisiei Europene vor investiga pentru a stabili daca Transgaz a facut abuz de functia sa dominanta din piata de profil, incalcand astfel unele dintre normele si directivele UE.

[info] Uniunea Europeana sau Marea amagire – Istoria secreta a constructiei europene [/info]

„Comisia Europeana e hotarata sa se asigure ca, in intreaga Uniune Europeana, consumatorii beneficiaza de securitatea aprovizionarii cu energie la niste preturi accesibile. O piata unica europeana a energiei integrata si competitiva este esentiala in acest sens”,  a declarat Margrethe Vestager, comisarul responsabil de politica din domeniul concurentei

Constatam astfel ca noi romanii am fost iarasi mintiti. Nu s-a dorit nici o clipa asa zisa „independenta energetica” a Romaniei. Prin actiunile sale, Uniunea Europeana ne dovedeste ca se transforma tot mai mult intr-o uniune de trista amintire, localizata insa ceva mai la est de Romania.

Romania este dorita si pandita de catre unii „parteneri” europeni numai ca o sursa de materii prime si de alte resurse, facandu-se abstractie de situatia geopolitica si geoeconomica in care se gaseste. Din partea romanilor, UE asteapta doar servilism fara impotrivire, exact asa cum URSS isi exploata guberniile transformate in republici sovietice.

Oricate zacaminte de gaz sau de petrol ar fi descoperite pe teritoriul Romaniei, si oricat de mari ar fi acestea, nu vor mai fi niciodata exploatate in interesul si in beneficiul cetatenilor romani. Se va asigura Uniunea prin tatucii ei de asta.

Nota noastra: Piata unica? Ce gluma sinistra! Comisia Europeana ar trebui sa ancheteze mai curand legaturile dubioase ale Germaniei si Austriei cu Federatia Rusa si sa explice de ce economia germana, in special industria, este alimentata cu cel mai ieftin gaz rusesc livrat in Europa, o masiva „subventie” de care beneficiaza Germania din partea Rusiei!

Sursa: Glasul.info

[sg_popup id=”8″ event=”onload”][/sg_popup]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info