Geert Wilders, membru al unei formatiuni politice de extrema dreapta din Olanda risca sa faca inchisoare pentru ca a spus ca islamul este o „ideologie a razboiului si a urii”

Geert Wilders, membru al unei formatiuni politice de extrema dreapta din Olanda risca sa faca inchisoare pentru ca a spus ca islamul este o „ideologie a razboiului si a urii”.

In timpul unui discurs rostit de Geert Wilders in Austria cu ocazia unei reuniuni a Partidului Libertatii (PVV), acesta ar fi afirmat ca islamul este o „ideologie a razboiului si a urii” si ca de asemenea „islamul le cere oamenilor sa devina teroristi”.

Din aceasta cauza, politicianul olandez de extrema dreapta este acum anchetat cu privire la presupusele afirmatii rostite in timpul acelui discurs de la Viena.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net

Dupa ce s-au facut publice anumite fragmente din discursul rostit de Geert Wilders in Austria, organizatiile islamice din Austria au formulat o plangere impotriva politicianului olandez pentru incitare la ura.

Geert Wilders, membru al unei formatiuni politice de extrema dreapta din Olanda risca sa faca inchisoare pentru ca a spus ca islamul este o „ideologie a razboiului si a urii”

Un purtator de cuvant al parchetului olandez a dezvaluit ca intr-adevar s-a primit o cerere din partea autoritatilor austriece pe care institutiile din Olanda o studiaza.

Potrivit autoritatilor austriece, acestea au preferat din considerente de ordin practic sa trimita cazul mai departe colegilor din institutiile similare din Olanda.

La aflarea vestii, Geert Wilders a reactionat public prin intermediul unei postari pe Twitter:

„Este de necrezut.In loc sa puna sub acuzare un politician care spune adevarul despre islam mai bine ar prinde banditii si teroristii”, a postat Geert Wilders pe contul sau de Twitter

[sg_popup id=”23″ event=”onload”][/sg_popup]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

La IASI si cainii is sorosisti!

sâm iun. 3 , 2017
La IASI si cainii is sorosisti! Cu toate ca exista inca de prin 2004 o Hotarare a Consiliului Local din IASI potrivit careia in Parcul Expozitiei din Copou nu este permis accesul cu caini in incinta parcului, sotia unui jurnalist iesean s-a luat la harta cu un politist local din […]
La IASI si cainii is sorosisti!

Poate vă place și:

libris.ro