libris.ro

La IASI si cainii is sorosisti!

La IASI si cainii is sorosisti!

La IASI si cainii is sorosisti!

Cu toate ca exista inca de prin 2004 o Hotarare a Consiliului Local din IASI potrivit careia in Parcul Expozitiei din Copou nu este permis accesul cu caini in incinta parcului, sotia unui jurnalist iesean s-a luat la harta cu un politist local din cauza ca acesta a avertizat-o ca n-are voie cu patrupedul in parc. Buna sau rea, aceasta prevedere hotarata de catre Consiliul Local trebuie respectata de catre toata lumea.

Dar ce sa vezi? Sotia unui jurnalist local care-si plimba bichonul prin parc a fost avertizata de catre un politist local ca accesul cainilor in parc este interzis si ca poate primi amenda daca nu se conformeaza. Iritata de avertismentul politistului, a inceput sa tipe ca nu i se poate da amenda atat timp cat nu este rezolvata problema cainilor fara stapan.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„1) Nu poți să îmi dai avertisment pentru că am intrat cu câinele în parc când tu, administrație publică locală, nu ai rezolvat problema câinilor vagabonzi din parc; 2) Nu poți să îmi dai amendă doar pentru că am îndrăznit să reclam situația asta absurdă!”, scrie Gabriela Onofrei intr-o postare pe facebook

La IASI si cainii is sorosisti!

In aceste conditii, politistul local a trecut la amendarea doamnei care-si plimba bichonul in parc cu suma de 130 de lei. Suparat nevoie mare din cauza acestui incident in care a fost implicata sotia lui, jurnalistul George Onofrei si-a varsat amarul prin intermediul unei postari pe facebook, preluata si publicata de asemenea si de catre Ziarul de Iasi.

„Domnul poliţist local de Iaşi tocmai ce mi-a amendat soţia şi bichonul cu 130 de lei pentru conducere neregulamentară a câinelui în lesă pe teritoriul Parcului Copou. (Când s-a comis o crimă ziua în amiaza mare pe teritoriul parcului, poliţiştii erau la filat amanta primarului cu, vai, tot bichon. Când s-au furat trei statui masive din acelaşi parc, vai, drac… naiba ştie unde erau domnii poliţişti locali). Aşa că putem consemna că astăzi, 2 iunie 2017, pe seară, pe raza Parcului Copou a fost văzut un poliţist local, de fapt asta e ştirea. Şi o doamnă (nevastă-mea) care ţipa la domnul poliţist, dar pentru ultraj n-a mai luat altă amendă. Şi vreo trei maidanezi care nu au putut lua amendă pentru că se aflau în parc deoarece plutonierul Căpşună nici nu a reuşit să îi legitimeze şi nici să vorbească pe limba lor.

P.S. Nici un animal nu a avut de suferit în urma acestui incident regretabil.

P.S. 2 – Săracul Bobi, la câte proteste să poată şi el participa de acuma înainte ca să amortizeze amenda. Să-l văd acuma pe unde scoate blana.”, a postat pe facebook George Onofrei

Potrivit jurnalistului George Onofrei, singura solutie a bichonului Bobi pentru a scapa de amenda este de a participa la proteste de strada!? O fi asteptand si el banuti de la Soros?

Cateva comentarii din partea internautilor sunt edificatoare cu privire la pretinsa problema intampinata in Parcul Expozitiei din Copou:

[quote style=”4″ author=”Andrei Postolache”]” Este un HCL de prin 2004 dat special pentru Copou și Expoziției, care interzice accesul cu câini acolo. Până anu trecut cândva era și o placă la intrare care zicea asta, ruginită și veche tot de prin 2004 probabil. „[/quote] [quote style=”4″ author=”Cristian-Ionel Dumitru”] „pai este interzis sau nu e ? deci e interzis. bun, care este problema atunci? ca a luat amenda sau ca este interzis ? daca e problema ca este interzis faceti lobby sa nu mai fie„[/quote] [quote style=”4″ author=”Poli Iasi”] Domnu` Onofrei, da` sotia dumitale, de ce nu strange materiile fecale pe care le lasa catelul???[/quote] [quote style=”4″ author=”Csango Mihaly Bogdan”]”Draga d-le reporter se stie de cand lumea ca in Parcul copou bicicletele si cainii nu au voie. Revin: am trei copii de diferite varste si…ce sa vezi rahatul de canin exista la fiecare generatie.punga pt excremente doamna avea?Nu mai fiti rautaciosi si aveti onoarea sa recunoasteti ca ati gresit.

Graba strica letrica.sa auzim de vesti bune nu manipulare mediatica.”[/quote]

PS: Acesta este un pamflet si trebuie privit ca atare

[sg_popup id=”22″ event=”onload”][/sg_popup]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info