libris.ro

Liviu Plesoianu: „OM, NU BINOM!”

Liviu Plesoianu: „OM, NU BINOM!”

Liviu Plesoianu: „OM, NU BINOM!”

Liviu Plesoianu recunoaste ca Partidul Social Democrat (PSD) si-a dezamagit alegatorii in privinta luptei cu ceea ce el numeste „statul paralel”, confirmand suspiciunile multora dintre cei din societatea civila care au afirmat in repetate randuri ca guvernele din ultimii ani din Romania au fost manipulate din umbra de anumiti sforari. 

Potrivit lui Liviu Plesoianu, PSD nu isi va putea depasi conditia decat in momentul cand va scapa Romania din „temnița Hidrei” si va realiza cat de importanta este intoarcerea la oamenii care sustin aceasa formatiune politica.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Liviu Plesoianu: „OM, NU BINOM!”

„De prea multă vreme, PSD este partidul care performează la guvernare în plan economic, dar care, simultan, dezamăgește crunt când vine vorba despre lupta cu STATUL PARALEL. Așa cum ne arată istoria ultimilor ani, Sistemul nu ezită o clipă să manipuleze oameni în stradă pentru a dărâma sau dresa guverne. Așa cum ne arată istoria acelorași ani, PSD nu reușește să priceapă cât de importantă e întoarcerea la oamenii care îl susțin. Partidul din care fac parte își va depăși condiția și va scoate România din temnița Hidrei doar atunci când va înțelege acest lucru elementar, pe care nu voi conteni să-l repet: LASĂ-I SĂ LUPTE ALĂTURI DE TINE PE CEI CARE TE-AU ALES SĂ LUPȚI PENTRU EI!”, scrie Liviu Plesoianu pe o retea de socializare

Cat despre situatia actuala si degringolada din PSD, Plesoianu dezvaluie cateva amanunte inedite despre premierul Grindeanu:

„Grindeanu spunea despre acele mesaje oribile la adresa votanților PSD (cele din Piața Victoriei) că sunt „creative” și că le „apreciază”. …Tot Grindeanu zicea că sunt niște proteste minunate, pentru că „s-a trezit partea civică”, fără să priceapă că însuși votul masiv în favoarea PSD fusese de fapt tot un PROTEST – unul împotriva NOII SECURITĂȚI! …

Același Grindeanu zicea:

„Eu nu am simţit nicio presiune din partea DNA cu acea anchetă şi cred că nici colegii mei”,

atunci când oastea lui KOVESI îi aducea la DNA, pe rând, pe miniștrii cabinetului său!!! …Tot marele erou Grindeanu îl lua în echipa sa pe apropiatul lui FLORIAN COLDEA – Generalul SRI Gabriel Stătescu, seful Directoratului de comunicații din SRI (care se ocupa cu MONITORIZAREA COMUNICAȚIILOR ONLINE!!!). Întrebat despre Stătescu, spunea că e… „un profesionist”!

Despre domnul Grindeanu, eu vorbesc din februarie, FĂRĂ LEGĂTURĂ CU PROGRAMUL DE GUVERNARE! Dacă domnul Grindeanu respecta 187% programul de guvernare, mie tot îmi repugnau profund toate aceste lucruri!”

Sursa: Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info